Sommarens bästa erbjudanden – 4 spelbolag med generösa bonusar!

Spelbloggare Publicerat: 24 augusti 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Oddsbonusar i massor finns hos Spelbloggare, men just nu sticker fyra bettingbolag ut med extra generösa kampanjer och bonusar. Söker du nytt spelbolag? Här är våra tips just nu!

1: Bethard – ett bra val för sportälskaren

Bethard är ett spelbolag med starkt fäste på den svenska marknaden, och som redan från starten varit ett seriöst val för dig som älskar betting. Här ligger fokus på breda oddsmarknader, ett djupt sortiment av odds och såklart konkurrenskraftiga odds på många olika sporter, tävlingar och matcher. Bethard är här för att stanna – och fortsätter att erbjuda sina kunder feta bonusar.

Om du ännu inte har provat Bethard får du 1 000 kronor i insättningsbonus via länken nedan. Klicka dig in hos Bethard, registrera ett nytt konto och gör en första insättning på upp till 1 000 kronor och få den matchad upp till en tusenlapp.

Annons:
  Hämta bonusen hos Bethard – 100% upp till 1 000 kronor!
Regler & villkor gäller.

2: Bet365 – odds och gratis stream

Om du registrerar ett konto hos Bet365 får du många fördelar vid sidan om betting. Du kan exempelvis använda dig av ditt spelkonto för att streama matcher från stora fotbollsligor runt om i Europa, tennis från ATP- och WTA-touren och mycket mer. Det är bara ett av många bevis på att Bet365 är ett seriöst spelbolag som värnar om sina kunder.

Dessutom har Bet365 nu en av den svenska oddsmarknadens allra mest generösa bonusar – på upp till 1 250 i spelkrediter. I praktiken är det samma sak som kronor och det enda du behöver göra för att få ut en full bonus är att göra en första insättning på 1 250 kronor. Registrera dig via länken nedan för att komma till det som är ett av de mest klassiska spelbolagen som svenska bettingälskare besöker i dag!

Annons:
  Hämta bonusen hos Bet365 – 100% upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan..

3: Casumo – en generös bonus utan omsättningskrav

Casumo Sport är en av marknadens mer nytänkande aktörer – som gör allting för att sticka ut och som verkligen lyckas med det. Inte nog med att man erbjuder odds på som håller hög klass, det finns också ett brett utbud av odds- och bettingmarknader att spela för den som registrerar ett konto på sajten.

Som om det inte vore nog med det ser man till att sticka ut i konkurrensen. När många spelbolag skruvar ner sina erbjudanden väljer Casumo att göra precis tvärtom. Om du sätter in 100 kronor att spela för får du 300 kronor i freebet – helt utan omsättningskrav. I praktiken blir det som ett gratisspel värt 300 kronor som du sedan kan använda när du har hittat ett bra speltips.

Registrera dig med länken nedan för att komma direkt till det generösa erbjudandet!

Annons:
  Hämta bonusen hos Casumo – 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

4: Hajper – 100 % upp till 100 kronor

Drömmer du om en bonus utan motprestation? Då är spelbolaget Hajper utan tvekan det bästa valet för dig. Som relativt ny aktör på den svenska marknaden är det många som missat Hajper, men allt talar för att det här är ett bettingbolag som fler kommer att höra talas om. En större hajp för Hajper väntar med andra ord inom kort!

Snabba och smidiga lösningar är i fokus på den här sajten – och som ny kund får du 100 % upp till 100 kronor som tack för att du registrerat dig på sajten. Använd dig av länken nedan för att komma direkt till uppstickaren Hajper redan nu.

Annons:
  Hämta bonusen hos Hajper – 100 % – 100 kronor!
Regler & villkor gäller.