Sommarkampanj! 3 000 kr bonus + hängmatta!

Emil Jakobsson Publicerat: 13 juli 2015

Comeon kör just nu sin största kampanj någonsin och temat är ”Sommarhäng”. Förutom deras vanliga bonus på 3 000 kr får man nu även en hängmatta och det kommer vara mängder med tävlingar under sommaren med otroliga priser för alla som spelas hos ComeOn.

Bland priserna under sommaren finns bland annat en drömsemester,  grillkväll med egen kock, dykcertifikat, kräftskiva och mycket mer. Dessutom får som sagt alla nya kunder en snygg hängmatta hemskickad helt  gratis.

Så här fungerar kampanjen:

1. Klicka här för att låsa upp kampanjen.

2. Öppna ett konto, välj bonus och gör en insättning. OBS! Kom ihåg att välja en bonus där det står att hängmattan ingår om ni vill ha den, det finns bonusar både med och utan hängmatta att välja mellan.

3. Väljer ni deras maffigaste bonus på 3 000 kronor gör ni sedan en insättning på 3 000 kronor, ni får då totalt 6 000 kronor att spela för plus en gratis hängmatta.

Tävlingarna då?
Om ni vill vinna någon av sommarens alla tävlingar så kan man hämta lotter till dem i ComeOn-butiken. Det fungerar så att när man spelar hos ComeOn får man ComeOn-poäng, en form av belöning för trogna kunder. Dessa poäng kan man sedan lösa in till lotter för att vara med och vinna sommarens fina priser.

Så vad väntar ni på? Klicka här för att låsa upp kampanjen och hämta er bonus!