Specialspel, Juventus – Barcelona: Spelbolagets miss på kortlinan

Emil Jakobsson Publicerat: 5 juni 2015

Vi har hittat ett bra specialspel inför Champions League-finalen mellan Juventus och Barcelona. Ett spelbolag här nämligen satt fel lina på sina kortspel enligt oss. 

Marknadens högsta bonus: ComeOn erbjuder hela 3 000 kronor bonus, hämta din bonus här!!

Om ni har missat vårt andra speltips inför finalen där vi testar två spel när det handlar om vem som vinner matchen hittar ni det speltipset här. Men här fokuserar vi fullt ut på kortspelet.

Betsson/Betsafe/Nordicbet delar oddssättare och de har ställt ut oddset 2,12 för över 4,5 kort vilket kan jämföras med 1,82 för samma spel hos Redbet.

De flesta bolagen ligger runt 1,82-1,9, Betsson sticker med andra ord verkligen ut hakan här. Skillnaden blir ännu tydligare då den högre linan över 5,5 kort finns att spela till nästan samma odds (2,16) hos andra bolag.

Det är inte alls ovanligt att det kommer lite fler kort än vanligt under en final, av flera anledningar. Spelarna är ofta väldigt taggade, ibland övertända och domarna brukar samtidigt vilja sätta nivån direkt och då kan det krävs ett eller ett par kort.

Sedan brukar det främst under andra halvleken alltid kommer något kort för maskning, långsamma byten eller frustrerade spelare hos det laget som ligger under. Förra årets Champions League-final bjöd på hela tolv gula och ett rött kort, av dem kom hela sex kort under förlängning, hela fyra av de korten kom till och med under stopptiden. Under de fyra senaste finalerna har det kommit flest kort i den andra halvleken och hela 17 av 25 kort under dessa fyra finaler har kommit efter matchminut 70.

Turneringens mest varande spelare

Mycket talar för att Barcelona vinner finalen, inte alls omöjligt att Juventus börjar tappa humöret här om Barcelona leder och rullar boll inom laget i den andra halvleken. Samtidigt finns det underliggande konflikter som den mellan Evra och Suarez och även om Chiellini inte ska spela lär hans lagkamrater komma ihåg Suarez bitattack under VM på deras skadade lagkamrat. Inte alls omöjligt att det bjuds på några tjuvsmällar, från båda hållen där.

Under säsongen har de båda lagen snittar ganska precis runt kortlinan, 4,4 samt 4,7 gula per match. Men ser vi till Champions League har till exempel sex av de nio senaste för Barcelona haft över 4,5 kort. Nu senast i dubbelmötet mot Bayern München delades det ut totalt 13 kort över de två matcherna och den spelaren som dragit på sig flest kort under årets Champions League-säsong finns med från start, Barcelonas Dani Alves.

Visst finns det en del saker som talar för under 4,5 kort men oddset 2,12 på överspelet är alldeles för högt enligt oss och vi måste syna Betsson på det.

Domaren Cuneyt Cakir från Turkiet har samtidigt inte dömt någon match tidigare under Champions League-säsongen men hemma i Turkiet har han delat ut tre röda kort bara på de tre senaste matcherna.

Ute i Europa är han mest känd för det kontroversiella röda kortet han delade 2013 i åttondelsfinalen mellan Real Madrid och Manchester United. Som grädde på moset delade han även ut ett rött kort samt hela sex gula kort sist han dömde en match med Barcelona.

Klarar han av pressen i en kokande final? Vi syna över 4,5 kort till otroligt generösa 2,12. Saknar ni konto hos Betsson får alla nya kunder 1 000 kronor bonus här.

 

Unik bonus för våra läsare, 200 free spins och €1 200 bonus

Casumo är utan tvekan ett av de mest underhållande casinosidorna som finns. De ger just nu våra läsa en unik bonus med hela 200 free spins och upp till €1 200 bonus.

Hämta dina free spins och din bonus här.

Speltips:

Speltips: Över 4,5 kort
Odds: 2,12 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Kl 20:45
TV / Stream:  tvtre logoviasatfotboll logoviaplay logo (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor: / Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen, antal kort:

Spel Odds Bolag
Över 4,5 kort 2,12 betsson logo
Under 4,5 kort 1,73 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent:

 

 Spela Barcelona till 7,0

Ladbrokes har en kampanj som gör att nya kunder kan spela en Barcelonaseger till hela 7,0 gånger pengarna.

Klicka här för att ta del av kampanjen.