Spelbloggare.se avslöjar: ComeOn släpper ny sportbook med livestreaming

Simon Pålsson Publicerat: 18 mars 2016

ComeOn lanserar flera nya funktioner som gör det ännu bättre för kunderna. Nu kan du livestreama sport och spela i en ny sportbook med många fördelar.

Testa nya ComeOn: Klicka här för att ta del av marknadens högsta bonus på fantastiska 3 000 kr när du registrerar dig hos ComeOn. 

Spelbloggare.se kan nu avslöja att det respekterade spelbolaget ComeOn, som funnits på marknaden sedan 2008, kommer med två stora nyheter för sina spelare. ComeOn erbjuder redan en av marknadens absolut högsta bonusar på hela 3 000 kronor, men nu lanserar man alltså ännu fler goda skäl till att börja spel hos ComeOn.

I samband med att sidan fått en ny, smidigare design lanseras också en ny sportbook. Den kommer med ett par nya funktioner. Bland annat är det nu möjligt att stänga sina spel, en så kallad cash out-funktion. Det innebär att du kan stänga dina kuponger redan innan alla matcher är avslutade, för att på så sätt säkra en del av vinsten. På så sätt slipper du sitta och våndas om ditt lag leder med 1-0 i 90:e minuten.

Den nya designen öppnar också möjligheten för fler gratisspel på speciellt utvalda matcher. Förutom den ordinarie bonusen på 3 000 kr får kunderna alltså ta del av unika kampanjer med jämna mellanrum.

NYHET: Livestreaming från hela världen

ComeOn lanserar också en stor satsning på livestreaming om bara några dagar. Som kund kommer du att kunna följa sport från alla världens hörn, men också de riktigt stora och intressanta ligorna.

Bundesliga, Copa del Rey, vänskapsmatcher för landslag samt kvalmatcher till Champions League och Europa League är några exempel på vad ComeOn kommer att erbjuda. Om du hellre följer ishockey har ComeOn också sändningar från både KHL och CHL.

Prova nya, ännu bättre ComeOn: Klicka här för att prova nya, förbättrade ComeOn. Ta samtidigt del av marknadens högsta bonus, hela 3 000 kr, när du registrerar dig.