Spelförslag EttKryssTvå 11/3

Spelbloggare Publicerat: 8 mars 2017

Lördagen är här! I sedvanlig ordning bjuder vi på Spelbloggare er läsare på ett spelförslag från Betssons EttKryssTvå. 13 matcher är tippade – vi hoppas på 13 rätt och hela 150 000 kronor!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel! 
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Arsenal – Lincoln: 1

Nu får de vinka adjö, historiska Lincoln. Betydelsen av FA-cupen växer i takt med de senaste misslyckandena för Arsenal. Revanschlustan enorm. Kan väl inte landa i annat än en etta, väntad rotation till trots?

2. Bournemouth – West Ham: X2

Fel favorit. Bournemouth löste med tur kryss mot Manchester United senast, men annars har det sett riktigt dåligt ut. West Ham imponerar – mot mitten- och bottenlagen. X2!

3. Everton – West Bromwich: 1

Given spik. Everton är bättre, hemmastarkt och i bättre form. West Bromwich kommer från ett totalt plattfall – 0-2 mot Crystal Palace. Början på någonting sämre?

4. Hull – Swansea: 1X2

Ingenting till slumpen – oavsett storlek på systemet. Bottenmöte mellan två pånyttfödda lag. Hull är solida hemma, men möter ett vasst och omställningsskickligt Swansea. Kan sluta exakt hur som helst.

5. Aston Villa – Sheffield Wednesday: X2

Gillar skrällchansen – om det ens kan kallas så. Wednesday jagar en PL-plats och ser solida ut, även om de haft lite halvdålig utdelning på sistone. Aston Villas spets är avtrubbad. Löser max oavgjort?

6. Barnsley – Ipswich: 1X

Krysset först, därefter ettan. Ipswich spelat oavgjort i fem raka matcher. Har inte kraft att vinna borta mot en kapabel motståndare?

7. Burton – Nottingham: 1X

Burton har visats svåra att handskas med. Nottingham är svajiga och har inte vunnit på nio raka bortamatcher. 1X räcker ända i kaklet?

8. Cardiff – Birmingham: 1

Här får Cardiff förtroendet – och framförallt för att Birmingham har det tufft just nu. Känns som att de kan behöva en hemmaseger fören de kan landa på rätt spår. Cardiff står med 3-2-1 i formraden.

9. Leeds – QPR: 1

Leeds fortsätter briljera och är nu fyra i Championship. Receptet? Så enkelt som ett stabilt försvarsspel kombinerat med en vass offensiv. QPR är formstarkt, men får bekänna färg här. Etta!

10. Newcastle – Fulham: 1X

Prestationerna kanske det finns mer att önska av, men Newcastle har hittat stilen. Klivit upp som herre på täppan – där de hör hemma. Fulham är kompetenta och kan bjuda på motstånd. Men vinna? Nja.

11. Norwich – Blackburn: 1

Formsvagt mot formstarkt. Känns dock som reaktioner är att vänta – för båda parter. Bra tajming här? Vid större system; 1X. Nu – 1.

12. Preston – Reading: 1

Tuff bortamatch för Reading, vars facit på resande fot inte imponerar. Preston radar samtidigt upp treor efter treor inför hemmapubliken. Vinner här också? 2,40x smakar fågel!

13. Wigan – Bristol City: 1X

Bottenmöte, tredjejumbon mot nästjumbon. Wigan har dock hittat rätt, vann mot Birmingham senast och har ett solitt hemmafacit de senaste månaderna. Bristol vinstfria i sju matcher efter varandra.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel! 

Insats: 384 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 8 884 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 148 873 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 11/3