Spelförslag EttKryssTvå 13/2

Simon Pålsson Publicerat: 12 februari 2016

Den här veckan går vi efter storvinsten. Lördagens EttKryssTvå-system innehåller fem halvgarderingar och två helor till en kostnad av 288 kronor, vilket kan förvandlas till hela 558 969 kronor.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Bournemouth – Stoke: 1X2

Två lag som pendlar oerhört i sina prestationer. Bournemouth har sett lite starkare ut på sistone, men det kan gå precis hur som helst.

2. Crystal Palace – Watford: X

Båda lagen är inne i ett negativt stim och har en tydlig oförmåga att vinna sina matcher. Gästerna känns snäppet starkare, men Crystal Palace bör klara ett kryss på hemmaplan.

3. Everton – West Bromwich: 1

Everton är ett starkt hemmalag och är väldigt svåra att stoppa när de träffar rätt i sin prestation. Det här känns som ett av kupongens mest klara tecken.

4. Norwich – West Ham: 2

Norwich fortsätter att rasa i tabellen efter att laget radat upp förluster under 2016. Totalt 1-11 på de fyra senaste ligamatcherna, trots att laget bara mött Tottenham av lagen på övre halvan, säger allt. West Ham är ett starkare lag. Viss kryssvarning.

5. Swansea – Southampton: X2

Swansea är en av säsongens stora besvikelser, men då laget besitter en hel del kvalité går de aldrig att räkna ut helt. Southampton är dock inne i ett fint stim och vi har svårt att se hur de skulle förlora matchen.

6. Blackburn – Hull: X2

Hull har tre vinster på sina fyra senaste matcher, medan Blackburn inte vunnit någon match under 2016. Hull är klara favoriter till att knipa åtminstone en poäng här. En vinst och de toppar tabellen.

7. Brighton – Bolton: 1

Brighton är glödheta för tillfället och fortsätter att jaga i toppen. Vi har en känsla av att laget tar sin fjärde raka seger när nästjumbon Bolton kommer på besök. Bolton har ännu inte tagit en enda bortaseger under säsongen och har resultatraden 0-4-11 på bortaplan. Kupongens bästa spik.

8. Bristol City – Ipswich: 1X

En av kupongens tuffare matcher, men här litar vi på Bristols kapacitet på hemmaplan. Det hade inte skadat med en helgardering, men då Ipswich haft det tufft på bortaplan de sista veckorna hoppas vi på att 1X räcker.

9. Charlton – Cardiff: 12

Jumbon får besök av Cardiff och man hoppas kunna sprattla till med sin fjärde hemmaseger för säsongen. Det är inte helt omöjligt då bortaspelet varit Cardiffs svaghet så här långt. Det kan dock gå lite hur som helst.

10. Nottingham Forest – Huddersfield: 1X

Ett möte i mitten av tabellen med en tydlig favorit i våra ögon. Nottingham Forest har bara förlorat tre av 15 matcher på hemmaplan och möter dessutom ett lag som bara tagit tre bortasegrar på hela säsongen. 1X bör räcka långt.

11. Reading – Burnley: 1

Här sticker vi ut hakan rejält och tror att mittenlaget Reading kan skrälla hemma mot topplaget Burnley. Reading vann nämligen säsongens första möte mellan lagen (2-1 på bortaplan) och har inte förlorat hemma mot Burnley på sju år.

12. Rotherdam – Birmingham: 1X2

Rotherdam blandar högt och lågt den här säsongen. Av någon märklig anledning verkar de trivas mot lite bättre motstånd, varpå vi helgarderar den här matchen. Birmingham gäller som favoriter, men det går inte att veta var vi har Rotherdam.

13. Sheffield Wednesday – Brentford: 2

Här sticker vi också ut hakan. Brentford hoppas orsaka Sheffield Wednesdays andra hemmaförlust för säsongen. Laget har en unik förmåga at sprattla till i enstaka prestationer och här går vi helt på magkänslan. Det måste man våga göra någon gång ibland.

Skärmavbild 2016-02-10 kl. 16.59.07

 

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Speltips:

Insats:  288 kronor
Minsta vinst för 13 rätt: 47 960 kronor
Maximal vinst för 13 rätt: 558 969 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 13/2