Spelförslag EttKryssTvå 17/12

Spelbloggare Publicerat: 16 december 2016

Lördagen är här – helg och en massa sport! Men bäst av allt? Vi bjuder er läsare på ännu ett EttKryssTvå-system och nu är siktet på runt 460 000 kronor!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

1. West Bromwich – Manchester United: 1X2

Skrällbud – och fasansfullt bra betalt. Kan sluta exakt hur som helst, detta. Lagen är båda i suverän form och på The Hawthorns är West Bromwich, som bara förlorat en av de sex senaste matcherna, urstarka.

2. Middlesbrough – Swansea: 1X

Kapabel värd, tabellpositionen till trots. Föll hårt mot Liverpool senast, men dessförinnan flera bra prestationer. Swansea är under strecket och kommer inte till sin rätt – på bortaplan. 1X räcker.

3. Stoke – Leicester: 1

Förlusterna radas upp för Leicester på bortaplan. Stoke är formstarkt; fick ”bara” 0-0 mot Southampton senast, men kunde fått mer om inte Marko Arnautovic tappat huvudet redan i minut 23 och visades ut. Revansch här och det här är en bra spik.

4. Sunderland – Watford: 1X

Tabelljumbon ska ha en bra chans. Watford är starka, men får möta ett uppretat motstånd som sett allt bättre ut på sistone.

5. West Ham – Hull: 1

Given etta – systemets klaraste. West Ham vann bara med 1-0 över Burnley senast, borde ha blivit större siffror. Liknande motstånd och matchbild att vänta nu. Kan se siffrorna skjuta i höjden.

6. Birmingham – Brighton: X2

Gästerna formstarka och solida, tvåa i tabellen och ser ut att bli en del av Premier League kommande år. Birmingham kapabla, men varit svajiga på sistone och får vara nöjda med ett kryss.

7. Bristol City – Preston: 12

Allt eller ingenting? Bristol City håller för en bättre nivå, men möter ett kapabelt motstånd. Hemmalaget har förlorat fem av de sex senaste – studsar tillbaka eller faller platt.

8. Burton Albion – Newcastle: 2

Botten mot toppen. Newcastle klasserna bättre än resterande Championship. Burton kämpar på, men får det svårt att stå upp här. 1,56 x smeten är bra betalt för tvåan.

9. Cardiff – Barnsley: 1X2

Svårt att få grepp om Barnsley – ena veckan uppträder de som ett uppflyttningslag- den andra ett nedflyttningsdito. Cardiff i halvdan saknar viktiga Demba och känns inte överdrivet heta. Svårt. 1X2.

10. Fulham – Derby: 1X

Gästerna radar upp vinster, sju stycken för att vara exakt, men snart tar det väl stopp? Fulham är solida på hemmaplan och får förtroendet, men med en x-försäkring.

11. Leeds – Brentford: 1

Gillar ettan. Leeds är lite upp och ner men håller bra klass. Brentford med två raka vinster utan att briljera. Reaktion nu? Etta!

12. Nottingham Forest – Wolverhampton: 1

”Wolves” har växt de senaste veckorna, men får det svårt här – mot ett starkt och revanschlystet motstånd. Vettig spik.

13. Wigan – Ipswich: 1

På tiden att Wigan plockar en trea – sakta men säkert växt till sig. Passande motstånd i ett svajigt Ipswich. Ettan kan spikas?

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Insats: 288 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 9 692 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 459 819 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 17/12