Spelförslag EttKryssTvå 1/8

Spelbloggare Publicerat: 1 augusti 2015

Här bjuder vi på vårt första spelförslag på Betssons ”stryktipsdödare” EttKryssTvå. Kupongen innehåller åtta halvgarderingar, en helgardering och kostar 768 kronor. Minsta möjliga vinsten vid 13 rätt är på 2368 kronor och maxvinsten 1 837 961 kronor. Ta inspiration, eller kopiera rakt av. Blir du nästa miljonär? 

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

Guide: Såhär spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

Djurgården – Häcken: 1X
Blåränderna från Stockholm är obesegrade i 14 raka matcher, men nu börjar kryssen avverka vinsterna. Inte sett lika vassa ut i sista tredjedelen på sistone. Gott gry i Häcken, men räcker inte för vinst.

Gefle – Falkenberg: 1X
Hemmastarkt möter bortasvagt, men Falkenberg kommer från en fin prestation mot Blåvitt. Krysset närmast till hands. 1X känns ganska säkert.

Åtvidaberg – Malmö: X2
Tabelljumbon mot mästarna – Malmö har dock inte visat sin bästa sida i år och varvar serie- med Europaspel. Kort vila, men ska inte förlora. Värde i krysset.

Assyriska – Östersund: 2
Assyriska är inte speciellt starka hemma i Södertälje och ska inte vara på samma nivå som Östersund. Har stora försvarsproblem och över dubbelt för att bortalaget ska vinna bäddar för en spik.

Degerfors – Utsikten: 1
Trots en pinne mot jumbon Mjällby senast bör Utsikten inte kunna hämta någonting mot ett Degerfors med häng på tredjeplatsen, även om de saknar sin förstekeeper. Blir revansch från det omvända mötet.

Ängelholm – Brommapojkarna: 1X
Sexpoängsmöte i botten av tabellen. Båda kommer från skrällvinster. För Brommapojkarna har den uppåtgående trenden pågått ett tag. Dock naturgräs. 1X borde räcka.

Varberg – Frej: 1
Värden stärkta av att få tillbaka Tranberg. Stor revanschlusta från nederlaget mot Östersund och är hemmastarkt. Frej spelar främst in sina pinnar på hemmaplan. Liten, liten krysschans men 3,75x räcker inte. Spikas.

Stabaek – Vålerenga: X2
Osar kryss. Vålerenga är fortfarande förlustfria på bortaplan med 5-3-0 och Stabaek är hemmastarkt. Gästerna i bättre form.

Paris Saint-Germain – Lyon: 1X
Franska Supercupen, neutral plan, fjolårsettan mot -tvåan. PSG vunnit de två senaste Supercupenfinalerna. Gjort bra resultat i vänskapsmatcherna, tvärtom ser det ut för Lyon – men det har roterats en hel del. Garderar, men kan spikas för den som vill få ner kostnaden.

Wolfsburg – Bayern München: 1X2
Överraskade stort i fjol, Wolfsburg ser kanske till och med starkare ut nu. Drar fördel av att spela hemma, men det här kan sluta hur som helst.

Elfsborg – Halmstad: 1X
5,40x för krysset. Det är omöjligt att bortse ifrån eftersom boråsarna kan tänkas vila en del spelare. Gyan borta för Halmstad, ett tufft avbräck men organisationen är fortfarande stark. HBK har 0-5-3 på resande fot.

Norrköping – AIK: 1
Kanske lite riskabel spik. ”Peking” var pressat av Hammarby senast, men lyckades vinna. Extremt hemmastarka och AIK, som också fått lite vila från EL-matchen mot Atromitos vilken förlorades med 1-3, har ännu inte vunnit på bortaplan. Gillar ändå att vi erbjuds dubbelt för ettan.

Göteborg – Örebro: 1X
Europaspel, kort vila och två raka förluster – ena i EL och andra borta mot Falkenberg. Örebro förlorade mot Djurgården senast, men stått upp bra mot topplagen. Robert Åhman-Persson out efter sitt tredje gula senast och andra spelare osäkra. Ska kunna skrälla, men vinna? Nja.

1/8

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

Speltips:

Insats 768 kronor
Minsta utdelning vid 13 rätt 2368 kronor
Maximal utdelning vid 13 rätt 1 837 961 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 1/8