Spelförslag EttKryssTvå 18/2

Spelbloggare Publicerat: 17 februari 2017

Lördag! Som vi väntat. Ledighet och EttKryssTvå står på schemat – och vårt spelförslag innehåller en hel del värda skrällar och kan lämna oss närmare 1,2 miljoner kronor på kontot. Ni missar väl inte den chansen?

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Wolverhampton – Chelsea: 1X2

Total succé för ”Wolves” här i FA-cupen. Halvdan form allt som allt, men skickat ut både Stoke och Liverpool – på bortaplan. Chelsea ska rotera och blir därmed sårbara. Fokus på PL?

2. Huddersfield – Manchester City: 12

Nytt skrällbud – allt eller ingenting? City väntar CL i veckan och kommer rotera, vilket även Huddersfield, som är i Championships toppstrid, kan tänkas. Grym form hos värden. Krysset vill undvikas?

3. Middlesbrough – Oxford: 1

Det har sett lite sisådär för ”Boro” i FA-cupen, men de har uttryckt att det satsas hårt. Får förtroendet mot Oxford från tredjedivisionen, även om det tar emot. Större system; krysset med.

4. Barnsley – Brighton: X2

De fortsätter ofta sprattla till, Barnsley. Tror dock de väger lite lätt när tabelltvåan Brighton, som är rejält revanschsugna efter en lite sämre period, kommer på besök. Kryss-två.

5. Birmingham – QPR: X2

Usel form för båda parter. Ändå oflyt för QPR mot Huddersfield senast. Var förtjänta av minst en pinne. Passande motstånd att bryta den usla sviten?

6. Burton – Norwich: 2

Formen har hittats av Norwich. Nära tre pinnar mot ettan Newcastle senast, fick nöja sig med kryss. Fått upp farten – och nu blir de svårstoppade. Burton nära, nära botten…

7. Ipswich – Leeds: 1X

Ska Leeds verkligen vara favoriter? Nja. Inte alls lika solida borta, kontra hemma. Ipswich är i mittenskiktet och formen är helt okej. 1X räcker.

8. Nottingham Forest – Sheffield Wednesday: 2

Tycker det ska vara klasskillnad här. Wednesday är vassa, stabila och har vunnit tre raka. Forest? Förlorat två raka – med hela åtta mål insläppta. Katastrof. Hinner inte hämta andan?

9. Cardiff – Rotherham: 1

Gästerna hör inte hemma i Championship och är redan klara för att trilla ner i praktiken. Radar upp förluster. Ska inte kunna pressa ett formstarkt Cardiff, huserandes i mitten av tabellen, på bortaplan. Två raka, fina vinster för dem också.

10. Wigan – Preston: X2

Svårt, men här lämnar vi förtroendet i Prestons händer när de plitas ut som underdogs. Wigan vann senast, men annars ljummen form. Preston levererar och har visats svårslagna… Spontana tanken; 1-1?

11. Bradford – Bolton: 1

Toppmöte! På pappret ser formen bättre ut för Bolton, men rapporter talar om överdriven utdelning – helt till skillnad från Bradford som haft enormt med oflyt. Får känsla för ettan…

12. MK Dons – Fleetwood: X2

Skör hemmafavorit. Det är trots allt undre halvan mot toppen. Offensiva problem för MK Dons. Fleetwood har inte förlorat på sex raka och bara vid ett tillfälle på de 20 senaste.

13. Sheffield United – Scunthorpe United: 1X

Seriefinal i League One. Hemmaplan och formen talar för Sheffield United, men det kan bli tajt. 1X räcker in i kaklet.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Insats: 384 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 9 110 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 1 185 557 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 18/2