Spelförslag EttKryssTvå 19/9

Spelbloggare Publicerat: 18 september 2015

Lördag och det betyder, som alltid, att Betssons EttKryssTvå är här med 13 färska matcher. Vårt spelförslagssystem innehåller sju halvgarderingar och en helgardering – till en kostnad på 384 kronor. Haka på, vettja!

 

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

Guide: Såhär spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Aston Villa – West Bromwich: 1X

Blott fyra respektive fem pinnar på de fem inledande matcherna. Ofta hawaiifotboll när Villa varit ena halvan av en match senaste veckorna. WBA har fått ordning på grejerna bakåt, men uddlösa. Ett-kryss.

2. Bournemouth – Sunderland: X2

Inte så att Sunderland imponerat för fem öre, men fajtades väl mot Tottenham (0-1) senast. Bournemouth bjudit på en del bra prestationer, har dock stora bekymmer. Svårbedömt. Värdet i X2.

3. Newcastle – Watford: 1

Newcastle fortfarande utan vinst och har inte alls kommit upp i nivå. Lämplig uppgift att bryta sviten nu. Spikas.

4. Stoke – Leicester: X2

Visst är det så att Stoke – ynka två pinnar hittills – haft en del oflyt, men man är helt enkelt för uddlösa. Leicester står starkt och är svåra att slå. X2.

5. Swansea – Everton: 1X2

God skrällchans. Everton bra just nu, Swansea åkte på torsk mot Watford senast. Helt öppet.

6. Blackburn – Charlton: 1

Blackburn har inte lyckats kamma fullt på sju matcher, men visar på uppåtgående form. Charlton sämre och sämre. Ettan är okej att lämna ensam.

7. Brentford – Preston: X

Oj, så svårt. Två sidor som är totalt under isen – har båda svårt att vinna. Chansspikar denna, men ettan kan plockas med.

8. Bristol City – Reading: 1

Värden bättre än resultaten antyder. Reading fick bra svit sprucken senast. Känns som det är på tiden att Bristol kammar fullt.

9. Huddersfield – Bolton: 1X

De har varit helt okej på sistone, Huddersfield. Bolton bra, men kryssat en hel del på sistone. Ett-kryss tar oss långt.

10. Hull – Queens Park Rangers: 1X

Ovisst. QPR lite sämre på sistone och är inte jättestabila defensivt. Hull starka hemma, men kan få det svårt att knyta säcken.

11. MK Dons – Leeds: X2

Leeds sviktar, MK Dons förlorar trots okej prestationer. Ändå svårt att spela emot Leeds. 2,90x för tvåan är bra. Skräll!

12. Wolverhamton – Brighton: 12

”Wolves” svårbedömda – ofta inblandade i öppna matcher med många baljor, vilket minskar kryssrisken. Brighton solid serieetta. Ett-två, tack.

13. AIK – BK Häcken: 1

Guldjagande solnaiter som tycks vara omöjliga att sno poäng av på Friends Arena. Häcken får det svårt och ska helt enkelt inte kunna hämta någonting av värde till tabellen.

ettkrysstvå 19/9

 

Speltips:

Insats: 384 kronor
Minimal utdelning vid 13 rätt: 81 795 kronor
Maximal utdelning vid 13 rätt: 1 087 639 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 19/9