Spelförslag EttKryssTvå 22/8

Spelbloggare Publicerat: 21 augusti 2015

Helgen stundar och det innebär som vanligt att vi på Spelbloggare skickar ut ett spelförslag till lördagens EttKryssTvå – Betssons ”stryktipsdödare” – där det handlar om att få 13 rätt. 384 kronor kostar vårt system; ni kan välja att rygga rakt av eller förstås bara hämta inspiration.

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

Guide: Såhär spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Crystal Palace – Aston Villa: 1

De är bättre än vad de visade mot Arsenal, men borde kanske hämtat in en pinne. Är bra och Villa bör inte ha alltför mycket att sätta emot här.

2. Leicester – Tottenham: 1X2

Leicester öppnat imponerande med full pott, även om trean nu senast mot West Ham var allt annat än skriven i sten. Spurs tappade olyckligt mot Stoke, men spelet lovar mer.

3. Norwich – Stoke: X2

Stoke hämtade in 0-2 till 2-2 borta mot Tottenham sista 10 förra veckan och har potential. Bättre än Norwich och X2 bör sitta till fina siffror.

4. Sunderland – Swansea: 2

Swansea tokimponerar och Sunderland haltar. Galet fin tvåa till över dubbelt. Känns som en bra spik.

5. West Ham – Bournemouth: 1X

Oflyt för West Ham senast. Vann dessförinnan mot Arsenal i premiären. Bournemouth väger lätt, men kan säkert fixa oavgjort. Mer än så? Nja.

6. Bolton – Nottingham: X

Bolton fortfarande utan gjort mål, men ska kunna steppa upp på hemmaplan. Nottingham uddlösa senast och nöjda med kryss? Blir en x-spik.

7. Brighton – Blackburn: 1

Gillar förvandlingen i Brighton. Ska kunna fajtas där uppe. Blackburn saknar det lilla extra och har med lite tur kammat in två pinnar på tre matcher. Ettan smakar.

8. Charlton – Hull: X2

En värd som överraskat hittills, men saknar kanske lite udd. Hull är bra och kan vara topp tre-material. Luktar oavgjort – annars drar Hull längst.

9. Fulham – Huddersfield: 1X

Litar inte på Fulham, men Huddersfield är inte heller något vidare. Osar oavgjort ännu en gång. Men ska någon av sidorna vinna är det väl Fulham?

10. Preston – Ipswich: X2

Gästerna visar framfötterna. Preston okej, men tror inte att de – i sitt favoritskap – fixar en trea här. X2 blir mitt svar.

11. Queens Park Rangers – Rotherham: 1

QPR vände 0-2 till 3-2 borta (!) mot Wolverhampton senast och är vanligtvis hemmastarkt. Rotherham med siktet på bottenstriden. 1,77x räcker för spiken. Utan tvekan.

12. Reading – MK Dons: X2

Ovisst. Reading saknar lite udd och MK Dons kan absolut överraska. Förstår inte det stora favoritskapet för värden.

13. Häcken – Malmö: 1X

Malmö har fullt upp med CL-kvalet och lär vara slutkört. Häcken vann bortamötet och MFF har bara vunnit en av de sju senaste bortamatcherna i Allsvenskan. Vill spika, men Malmö är Malmö och krysset får haka på.

111222krysysysy

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

 

Speltips:

Insats:  384 kronor
Minsta utdelning vid 13 rätt:  86 952 kronor
Maximal utdelning vid 13 rätt: 458 007 kronor
Spelstopp:  16:00, lördag 22/8