Spelförslag EttKryssTvå 2/4

Spelbloggare Publicerat: 2 april 2016

Premier League, Championship och Allsvenskan präglar lördagens EttKryssTvå – Betssons ”Stryktipsdödare” – och vi föreslår ett system till så lite som 228 kronor – siktet är på 119 843 kr!

Matcher:

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

1. Liverpool – Tottenham: X2

Svårt att sia hur det här ska sluta, men undertecknad lutar faktiskt åt skrällen. Tottenham spelar för titeln medan Liverpool föll tufft mot Southampton precis innan uppehållet. Krysset är smakrikt och tas först…

2. Arsenal – Watford: 1

Just Watford släckte Arsenals cuptitelhopp medan de själva har fullt fokus på FA-cupen. Arsenal återfår flera pjäser från skadelistan och bör plocka en bekväm trea.

3. Bournemouth – Manchester City: 1X2

Helt öppet. Manchester City är borta från titeln och tappat momentum totalt; inte målat på en enda av de tre senaste matcherna. Bournemouth har visat att det finns skrällpotential.

4. Norwich – Newcastle: 1X

Bottenfajt. Norwich flaxade till innan uppehållet och ska vara favoriter på hemmaplan. Newcastle, nja… Det ser inte bra ut. Ett-kryss räcker.

5. Stoke – Swansea: 1X2

Litar inte alls på Stoke för tillfället – blandar fantastiska med usla prestationer på löpande band. Swansea har fått ingjutet mod i truppen. Kan mycket väl skrälla.

6. Sunderland – West Bromwich: 1X

Halvstark etta, trots allt. Sunderland har mer att spela för och visat upp fin moral på slutet. Skulle inte förvåna om WBA, som säkrat kontraktet, faller ihop under slutet… Fegar dock med krysset.

7. West Ham – Crystal Palace: 1

Derby, javisst – men West Ham är bättre på de flesta positionerna. Fortfarande uppe i toppen och vi tror att de kammar hem tre färska pinnar till tabellen.

8. Cardiff – Derby: 12

Oj, så ovisst. Cardiff är starka hemma och Derby har svikit på bortaplan under de senaste veckorna, men kan slå vilket motstånd som helst. Är sparsam och väljer bort krysset.

9. Fulham – MK Dons: 1

Bottenstriden – extremt betydelsefulla pinnar i toppen. Två av seriens formsvagaste lag. Finns dock så mycket mer i Fulham än vad som visats och nu ska de väl bara lyfta?

10. Huddersfield – Sheffield Wednesday: 12

Öppet, men det har varit en hel del blandat från båda parter på sistone – bra eller dåligt från match till match. Krysset kan strykas.

11. Hull – Bristol City: 1

Uppehållet kom lägligt för Hull, som hade tappat allt. Borde studsa tillbaka mot klart sämre motstånd…

12. Wolverhampton – Ipswich: 2

Skrällspikar tvåan. Gästerna förvisso inte i toppform, men har mer att spela för och ska vara snäppet bättre. ”Wolves” faller tillbaka i gamla mönster?

13. Kalmar – J-Södra: 1

Premiär och en nykomling på andra sidan planhalvan – borde bädda för skräll, men detta KFF ser fint ut och har varit starka i Svenska Cupen. Spik.

 

Insats:  576 kronor
Minsta vinst för 13 rätt: 12 026 kronor
Maximal vinst för 13 rätt: 119 843 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 2/4