Spelförslag EttKryssTvå 26/12

Spelbloggare Publicerat: 25 december 2016

Boxing Day! Årets kanske bästa sportdag är här och det innebär att det är fullspäckat med heta matcher. Vi har tippat 13 av dessa i Betssons EttKryssTvå och ställt in siktet på nära miljonen.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Arsenal – West Bromwich: 1X

Litar inte på Arsenal i favoritposition just nu; förlorat två raka och uppträtt svajigt även innan dess. West Bromwich har kapacitet och ska väl åtminstone kunna skrälla hem ett kryss?

2. Burnley – Middlesbrough: 1

Fel favorit! På Turf Moor har Burnley varit fantastiskt starka och det ska mycket till för att de ska förlora det här, mot ett rätt jämnstarkt motstånd. Etta eller 1X – beroende på systemstorlek.

3. Chelsea – Bournemouth: 1X

Snart ska det väl falla samman för Chelsea? Spelar inte alltid speciellt bra, men vinner och vinner. Reaktion mot ett Bournemouth med hög högstanivå? Ettan är inte skriven i sten.

4. Hull – Manchester City: X2

Skrällbud, men det får stanna vid max en pinne för Hull. De kommer från en bra prestation, men föll ändå. Mycket att ta med sig i alla fall. City är inte att lita på i den här typen av matcher och saknar eminenta Sergio Agüero.

5. Leicester – Everton: 1X

Extremt mycket upp och ner från Leicester, men det känns som att hjulen håller på att snurra på mer problemfritt. Starka hemma. Everton löser max en pinne, är den bestämda känslan.

6. Manchester United – Sunderland: 1

Borde bli rätt tajt, men visst ska Manchester United stå som vinnare efter 90 minuter? Tar emot lite att spikas och vid större system kan krysstecknet inkluderas.

7. Swansea – West Ham: 1

Swansea har steppat upp rejält och är långtifrån någon slagpåse på hemmaplan. West Ham har vunnit två raka, på hemmaplan, utan att briljera. Reaktion? Swansea kammar hem allt!

8. Aston Villa – Burton: 1

Nu har Aston Villa inte presterat på önskad nivå, men bättre har det åtminstone sett ut på sistone och man ställs nu mot ett passande motstånd. Spik trots inte jättesexiga siffror.

9. Huddersfield – Nottingham: 1

Med formen hittad – tre raka vinster – och hemmaplan ska Huddersfield ses som stora favoriter mot ett Nottingham som haltar.

10. Ipswich – Fulham: 1X2

Fördel Fulham på formfronten, men Ipswich har hemmaplan. Velar. Svårtippat… 1X2?

11. Preston – Leeds: 1X

På bortaplan är Leeds inte alls lika vassa som hemma. Möter ett formstarkt Prestion och då kan man få bekymmer är känslan. Räcker ett-kryss?

12. Reading – Norwich: 1

Extremt skumt att Norwich är favoriter här. Reading är trots allt trea i tabellen och fenomenala på hemmaplan. Norwich har förlorat fyra raka på resande fot. Femte nu?

13. Wolverhampton – Bristol City: 1X2

Svårt. Kan vi lita på ”Wolves”? Känslan är – nej. Inte som såhär pass stora favoriter. Känns som en reaktion kan vänta runt hörnet för Bristol City.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Insats: 288 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 3 656 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 937 966 kronor
Spelstopp: 16:00, måndag 26/12