Spelförslag EttKryssTvå 26/9

Spelbloggare Publicerat: 26 september 2015

13 matcher ska tippas – vi siktar på 13 rätt. Betsson skickar, som alltid, upp ett lördagssystem och här har ni vårt spelförslag till 288 kronor, med två helgarderingar och 5 halvgarderingar. Haka på, ta inspiration!

Guide: Såhär spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Leicester – Arsenal: X2

”Gunners” har kvaliteten, hittade tillbaka på vinnarspåret i cupen mot Tottenham senast – men är ojämna. Dock ska väl inte Leicester vinna det här? Bra resultat på sistone, men spelschemat varit tacksamt.

2. Liverpool – Aston Villa: 1X

Klasskillnad, förstås. Villa vann premiären, tråcklar sig vidare i cupen mot sämre motstånd, men över det hela varit rejält usla. Liverpool får inte fart på anfallsspelet och det finns en viss 0-0-risk här.

3. Manchester United – Sunderland: 1

Den klockrena spiken. 1,20 är inte speciellt skoj för en rak etta, men Sunderland är så pass usla och mot ett United som visat framfötterna på sistone blir det för svårt.

4. Southampton – Swansea: 1

För all del, sex pinnar på sex matcher är ett fatalt misslyckande från Southampton, men man har varit värda mer och resultaten kommer att komma. Swansea tappat efter en bra start och är utan mål i tre raka matcher. Spikmaterial?

5. Stoke – Bournemouth: 1

Stokes oflyt har varit enormt, även om tre pinnar på sex matcher inte kan ursäktas. Vanligtvis starka hemma och det är väl på tiden att Bournemouth åker på proppen efter ett par bra prestationer? Kryssrisk, men var värdet finns är tveklöst – spik!

6. West Ham – Norwich: 1X2

Spelårets, hittills, största positiva överraskning mot Norwich som gjort det bra på sistone. Tidsfråga innan West Ham faller ihop, men att spela emot ett lag som senast förra veckan vann med 2-1 borta mot Manchester City? Knappast. Lämnar ingenting till slumpen.

7. Bolton – Brighton: X2

Uddlösa Bolton mot serieledarna, som dock även de var lite uddlösa senast. Kryss-tvåan räcker.

8. Brentford – Sheffield Wednesday: 1X2

Extremt ovisst. Brentford hittade ur negativ spiral senast – Lasse Vibe lyste mot Preston. Sheffield visar också uppåtgående form. Prickar för alla tecken.

9. Burnley – Reading: 1

På bortaplan är det få som stjäl någonting av värde från Burnley. Värden är vass. Reading bra också, men blir lite korta här.

10. Hull – Blackburn: 1

Ännu en svårtippad Championshipbatalj. Båda kommer till spel med positiva minnen. Tror dock att Hull blir numret för stort för Blackburn. Krysset kan tas med för den som vill.

11. Ipswich – Bristol City: X2

Kort vila för Ipswich, imponerar inte överdrivet. Bristol City i usel streak, men varit bra med i de flesta matcherna. Skrällchansen stor. Lämnar ettan åt sidan.

12. Preston – Wolverhampton: 12

Svårt. Men tanken är – målrikt, som oftast när Wolves är ena halvan av en match. Minskar kryssrisken. Alla tecken kan tas med, men kör på ett-tvåan här.

13. Halmstad – Malmö: 2

Det är ändå kört nu, Halmstad. Förlorat fyra i följd och är långt under strecket med fem matcher kvar. Malmö fortsätter att vinna – utan att imponera. Den här straffsparken missar man väl bara inte?

ettkrysstvå 26/9

 

Speltips:

Insats:  288 kronor
Minsta utdelning vid 13 rätt: 7 392 kronor
Största utdelning vid 13 rätt: 202 650 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 26/9