Spelförslag EttKryssTvå 29/8

Spelbloggare Publicerat: 28 augusti 2015

10 rätt blev det förra veckan – nu hoppas vi på bättre resultat. Traditionsenligt (nåja, snart) är vi tillbaka med ett spelförslag inför lördagens EttKryssTvå – en modernare och förbättrad version på svenskfavoriten Stryktipset. Systemet kostar 384 kronor och har en helgarderingar samt sju halvgarderingar. 

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

Guide: Såhär spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Aston Villa – Sunderland: 1X

Villa inte speciellt bra. Sunderland sämre. Tror att Sunderland får det svårt på bortaplan i år. Mycket svårt. Krysset adderas dock.

2. Bournemouth – Leicester: X

Förra veckans spikkryss satt – vi testar ett till. Tufft motstånd senast, men Leicester övertygande inte. Kändes smått uddlösa. Inte Bournemouth emot med lugnt tempo? Säkert rätt nöjda med en pinne också.

3. Chelsea – Crystal Palace: 1X

Mästarna är svåra att känna igen; vann senast, men utan att direkt prestera. Svajigt. John Terry out. Crystal Palace är kapabla till mycket. 5,25 (!!!) för krysset. 1X.

4. Liverpool – West Ham: 1

West Ham var brutalt usla senast och förlorade hemma mot Bournemouth efter fyra insläppta. Liverpool betongstabila defensivt just nu och hade chanserna att vinna över toppkonkurrenten Arsenal (0-0) senast. Ska väl bara ta det här?

5. Manchester City – Watford: 1

Watford, som kom upp från Championship inför spelåret, har tre raka kryss. Får vara beredda på årets första torsk – City har varit fenomenala och kammat fullt hittills, det mot klart tuffare motstånd än Watford. 1,20 är inte speciellt skoj, men allt talar för ettan.

6. Stoke – West Bromwich: 1X

Nollan i vinstkolumnen är fortfarande intakt för Stoke, men spelschemat varit otacksamt. West Bromwich satsar allt bakåt? 1X borde räcka.

7. Huddersfield – QPR: 12

”Allt eller inget”-känsla över QPR; sylvassa framåt, läcker bakåt. Huddersfield har tre raka 1-1-matcher. Mer öppen matchbild nu och det minskar kryssrisken.

8. Hull – Preston: 1X2

Två starka sidor. Mycket svårbedömd match på förhand. Hull befogade favoriter, men visst lutar värdet över åt andra hållet? Lämnar ingenting till slumpen.

9. Ipswich – Brighton: 1

Formstarkt mot formstarkt, men mer imponerad av vad Ipswich presterat i de fyra inledande matcherna. Båda står på 10 pinnar, och är med det etta och tvåa. Till över dubbelt, då får Ipswich en spik.

10. Sheffield Wednesday – Middlesbrough: 1X

Inte så att Sheffield Wednesday är speciellt vassa, men här är de oförtjänt stora underdogs. Middlesbrough inte jättebra på bortaplan i fjol, trots sin fjärdeplats. Chans-1X:ar.

11. Djurgården – Halmstad: 1X

Kalasstark andra halvlek mot Hammarby av Djurgården, men fick bara 2-2. Mushekwi, som varit den enda självklara målskytten, borta nu. Halmstad kan det där med försvarsspel. Hemmavinst eller 0-0? Med andra ord – 1X.

12. Falkenberg – Norrköping: 2

FFF bröt en förlusttrend efter 1-0 borta mot Sundsvall senast, men ska väga lätt här. Norrköping vände och vann i slutet senast och är starka på bortaplan. 1,83 räcker för tvåan?

13. Örebro – Häcken: 1X

Vi har bara väntat och väntat på att det ska vända, men Örebro är alltjämt kvar i botten. Finns dock tendenser och Häcken har en urusel svit på resande fot (en pinne på de fem senaste). Passande uppgift, men varnar för krysset.

ETTKRYSSSSSSTVÅ123

 

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

 

Speltips:

Insats:  384 kronor
Minsta utdelning vid 13 rätt: 4 009 kronor
Maximal utdelning vid 13 rätt: 585 156 kronor
Spelstopp:  16:00, lördag 29/8