Spelförslag EttKryssTvå 5/2

Spelbloggare Publicerat: 4 februari 2017

Söndagen är här och vid 15:00 är det spelstopp för vårt tipsförslag för Betssons EttKryssTvå – 13 matcher är tippade och återigen håller vi tummarna för halvmiljonen…

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

1. Leicester – Manchester United: X2

Det är kanske bara att inse – Leicester hör hemma på den undre halvan. Darrar rejält nu när botten tajtas till. Gästerna var uddlösa senast, fick endast 0-0 mot Hull. Ändå X2?

2. Celta Vigo – Real Madrid: 1X2

Öppet – här kan det skrällas… Celta Vigo värjde undan just Real Madrid ur cupen i januari. Serieledarna har inte varit fullt stabila på sistone.

3. Sporting Gijón – Alavés: X2

Gillar Alavés möjligheter starkt. Hör och häpna – de har bara förlorat en av de 15 senaste matcherna. Klara ”dogs” här mot tredjejumbon. Kryss-två räcker.

4. Chievo – Udinese: 1X

Båda parter bröt usla sviter senast. Mitten mot mitten. Chievo imponerade enormt – vann med 1-0 borta mot Lazio.

5. Empoli – Torino: 2

Får säkert äta upp det, men här ska Torino ha en utmärkt chans att bryta deras mardrömssvit. Normalt bättre än Empoli och när de kommer till spel med en 1-4-förlust mot Crotone i bagaget kan tvåan spikas.

6. Genoa – Sassuolo: 1

Nu har de inte vunnit under 2016, Genoa – men vilken prestation senast! Sassuolo svajiga och över dubbelt är bra betalt för ettan.

7. Juventus – Inter: 1

Given etta i derbyt! Juventus är suveräna på hemmaplan och ska ses med toppchans mot ett Inter som fick en hård reaktion senast. Faller tillbaka?

8. Palermo – Crotone: 1X

Grymma prestationer senast – av båda parter. Palermo har en usel hemmasvit, men drar såklart fördel av hemmaplan mot en bottenkonkurrent. Tajt blir det, men tvåan petas bort. Kan tas med vid större system.

9. Augsburg – Werder Bremen: 1

Form, hemmaplan och delvis kvalitet talar för Augsburg. Truppsituationen bättras också. Gästerna är iskalla. Således – etta!

10. Frankfurt – Darmstadt 98: 1

Vilken käftsmäll… Darmstadt föll med 1-6 (!) hemma över Köln senast. Toksist. Frankfurt är mycket solida, trea i tabellen. Förlorar, såklart, inte här. Vinner med all säkerhet.

11. Nantes – Nancy: 1X

Kvalitetsskillnaden liten, Nantes snäppet bättre? Känns som en sådan match där hemmaplan betyder det mesta. 1X…

12. Saint-Ètienne – Lyon: 1X

Svårt att se varför de här siffrorna skulle vara motiverade. Bara fyra pinnar dem emellan i tabellen. Hemmaplan för Ètienne och möter ett Lyon ur form.

13. Toulouse – Angers
: 12

En favorit i fara. 0-3-4 i formraden – ordinarie tid – blir det såklart så. Angers har god arbetskapacitet och är i bra form… Allt eller ingenting?

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Speltips:

Insats: 384 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 9 747 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 493 183 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 5/2