Spelförslag EttKryssTvå 8/8

Spelbloggare Publicerat: 8 augusti 2015

Premiärveckan med spelförslag från Betssons EttKryssTvå resulterade bara i nio rätt – nu hoppas vi på bättre resultat. Kupongen innehåller sju halvgarderingar, en halvgardering och kostar 384 kronor.

Guide: Såhär spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Chelsea Swansea: 1X

Mästarna kliver in i premiären med en halvdan försäsong bakom sig och målas ut som lite väl stora favoriter mot Swansea. Storfavoriter och premiärer vet vi också bruka vara svåra. Gästerna har kryssat fyra av fem vänskapsmatcher.

2. Bournemouth – Aston Villa: 1X

En stark nykomling som har skrällpotential mot ett Aston Villa som förlorat viktiga pjäser, bland annat Benteke. Gästernas kollektiv är okej, men saknas udd?

3. Everton – Watford: 1

Gillar Evertons trupp och tror absolut att de ska kunna utmana om Europabiljetterna. Alltid liten skrällchans med nykomlingar, men Watford får det tufft här. 1,75x för ettan smakar finfint.

4. Leicester – Sunderland: 1

Sunderland får det svårt i år. Leicester avslutade förra spelåret på ett fint sätt och fixat bra resultat i vänskapsmatcherna. Ettan till nästan dubbelt får spikas.

5. Norwich – Crystal Palace: X2

Ännu en nykomling med okej chans för poäng, men Crystal Palace är starka och trivdes bra på resande fot under fjolåret. Ska skilja en klass. Garderar.

6. Birmingham – Reading: 1

Undre halvan-material i båda sidorna, är känslan. Håller dock Birmingham högst, som för övrigt vann fjolårets identiska möte med 6-1, högst här. Kan garderas, men nöjer mig med bara ettan.

7. Blackburn – Wolverhampton: 12

Kan hända vad som helst när ”Wolves” är ena halvan av en match. Målfest kan vänta runt hörnet och det minskar möjligheterna för ett oavgjort resultat.

8. Bolton – Derby: X2

Bolton nära på en helt ny trupp och kommer få det tufft i inledningen av Championship. Derby hör hemma i toppen – spelas till fina siffror.

9. Brentford – Ipswich: 1

Fjolårsfemman mot -sexan. Bara ett mål skiljde dem åt. Brentford har värvat bra och är en av mina favoriter till att ta en av platserna till PL. Ipswich håller bra nivå, men är störda av skador. Spikas här, men kan garderas med krysset.

10. Charlton – Queens Park Rangers: 2

Tabelljumb i PL förra året, men QPR ska kunna utmana om en snabb återresa direkt. Inte superförtjust i Charltons trupp.

11. Hull – Huddersfield: 1X

Vet inte alls var vi har Hull; ska hålla bra Championsshipnivå, men samtidigt tappat betydande spelare. 1X borde ändå räcka?

12. Falkenberg – Helsingborg: 12

Två av seriens mest ojämna lag. Kan sluta lite hur som helst, men båda kryssar sällan. Väljer bort x:et.

13. Häcken – Gefle: 1X2

Nygjutet självförtroende i Häcken på hemmaplan i och med arenaflytten, men är instabila bakåt och ojämna. Gefle inte alls lika stabila som under förra året; avverkar mycket fina insatser med katastrofala sådana. Gästerna faktiskt före Häcken i tabellen.

ettkryssssstvå

 

Insats:  384 kronor
Minsta utdelning vid 13 rätt:  6 930 kronor
Maximal utdelning vid 13 rätt: 875 461 kronor
Spelstopp: Lördag 16:00, 8/8