Spelips, Empoli – Udinese 26/1: Två lag som desperat söker en seger

Emil Jakobsson Publicerat: 25 januari 2015

Empoli - Udinese 26 januari 2015
Empoli med sju raka matcher utan seger tar emot Udinese med sex raka matcher utan seger. Lyckas någon av lagen bryta trenden eller får båda lagen nöja sig med en poäng? Vi har hur som helst hittat ett otroligt lockade hörnspel som vi tror stenhårt på. 

Empoli krigar för att undvika nedflyttning och ligger inför måndagens match på 16:e plats, en poäng ovanför nedflyttningsplatserna. Nu senast stod de däremot för en riktigt stark insats i Coppa Italia när de pressade Roma och tvingade fram förlängning efter 1-1 men där var Roma för starka. De har som sagt sju raka utan seger men på hemmaplan har de däremot sex raka matcher utan förlust i form av två segrar och fyra oavgjorda.

Udinese stod även de för ett stark insats i cupen under veckan när de fick 2-2 borta mot Napoli men föll sedan efter straffar. De har nu sex raka matcher utan seger men de har fått med sig minst oavgjort från fyra raka bortamatcher, bland annat mot starkt motstånd som Napoli, Sampdoria och Inter.

Hörnspelet känns klockrent

Själva spelet då? Vi ser ett riktigt starkt spelvärde på hörnspelet att hemmalaget Empoli slår flest hörnor med handikappet -2,5 till 2,0 hos Unibet. Empoli är ett lag som älskar att använda hörnor som sitt offensiva vapen. De snittar hela 7,9 hörnor per hemmamatch men släpper bara till 3,3 hörnor per match. Inte ens betydligt starkare lag brukar vinna hörnmatchen, nu senast vann Empoli till exempel hörnmatchen hemma mot Inter med hela 10-3.

Empoli har slagit hela 51 hörnor på deras fem senaste hemmamatcher, ett mäktigt snitt på 10,2 hörnor per match. Under dessa matchar har de samtidigt bara släppt till 15 hörnor, ett snitt på tre hörnor per match.

Udinese har samtidigt snittat 3,8 hörnor per bortamatch samtidigt som de släppt till 7,7 hörnor och på deras fem senaste bortamatcherna har deras motståndare slagit iväg hela 9,2 hörnor i snitt.

Säsongens första möte mellan lagen vann Udinese med 2-0 men Empoli vann hörnmatchen med 9-3 trots bortaplan och Empoli -2,5 hörnor idag till fina 2,0 är ett givet spel enligt oss.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Empoli 2,0 betway logo 500 kr
Oavgjort 3,35 unibet logo 1 200 kr
Udinese 4,4 nordicbet logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,66 betsafe logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,3 betway logo 500 kr

 

Speltips:

Speltips: Flest hörnor: Empoli -2,5
Odds: 2,0 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 200 kr bonus)
Spelstopp: Måndag 26/1 kl 19:00
TV:  tvfyrasport logobet365tv logo Regler och villkor gäller.tv4sport logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Thomas Mäkitalo