Speltips AC Milan – Inter 1/3: Coppa Italia

Martin Efvergren Publicerat: 1 mars 2022

Tisdagskvällen bjuder på ett Milanoderby i semifinalen av Coppa Italia där AC Milan och Inter drabbar samman. Matchen spelas tisdagen den 1 mars 2022 med avspark kl 21:00.

AC Milan – Inter

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

AC Milan skaffade sig ett ypperligt läge att gå ifrån lokalrivalen Inter efter att man vann det senaste Milanoderbyt i Serie A. I de senaste två ligamatcherna har man dock misslyckats att ta tillvara på den chansen.

I fredags blev det bara en poäng hemma mot Udinese efter att det mötet slutat 1-1. Omgången dessförinnan lyckades man också bara få med sig en poäng i bortamatchen mot jumbon Salernitana.

Senast AC Milan gjorde en riktigt bra insats var i Coppa Italia då man tog emot Lazio i matchen efter derbyt mot Inter. Man vann då med klara 4-0 och kvalificerade sig därmed för den här semifinalen som utgörs av ett dubbelmöte. Inter står då alltså för motståndet efter att de slagit ut Roma i kvartsfinalen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kr freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Derby della Madonnina

AC Milans form är inte den bästa, men än sämre är Inters trend. Segern mot Roma i Coppa Italia är lagets enda på de sex senaste matcherna. I fredags hade man ändå chansen att ta sig förbi Milan i tabellen då man spelade direkt efter deras kryss mot Udinese. Men den tog man inte då deras möte mot bottenlaget Genoa slutade mållöst.

Inter har definitivt tappat momentum efter att ha gå gått väldigt starkt under längre period under vintern. Man är på väg ut ur Champions League och Napoli har tagit över serieledningen och Inter numera trea men med en match mindre spelad än både Milan och Napoli.

Det senaste Derby della Madoninna ligger färskt minnet. Det spelades för mindre än en månad sedan och det var alltså AC Milan som vann med med 2-1 efter att Olivier Giroud vänt matchen med två mål i slutskedet. Spelmässigt var det dock Inter som, till stora delar, dominerade den matchen.

När de nu möts igen i det första mötet av två i semifinalen av Coppa Italia är det också Inter som gäller som knappa favoriter hos spelbolagen. En rak tvåa ger omkring 2.32 gånger insatsen.

Inter kommer sannolikt vara det spelförande laget även i den här matchen. De saknar dock självförtroende för tillfället och Milan har ett mentalt övertag sedan det senaste derbyt. Utgången känns oviss, men om matchbilden blir som senast är det ändå mest troligt att Inter tar revansch här.

Min bedömning är att Inter, i grunden, är det bättre laget av dessa två. De har inte fått utdelning i sina senaste matcher, men jag tror att den här matchen kan bli en vändpunkt. Mitt spel blir Inter 0 (asian handicap) till 1.68 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kr freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Inter 0 (asian)
Odds: 1.68
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, tisdag 1 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: