Speltips AIK – Örebro 7/3: Mot gruppsegern

Martin Efvergren Publicerat: 7 mars 2022

AIK går för gruppsegern då man tar emot Örebro SK i den sista omgången av gruppspelet i Svenska Cupen. Matchen spelas måndagen den 7 mars 2022 med avspark kl 19:00.

AIK – Örebro

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

AIK har skaffat sig ett gynnsamt utgångsläge inför den sista matchen i gruppspelet av Svenska Cupen. Efter två spelade matcher toppar man gruppen med full pott. Tvåa är Örgryte som tagit tre poäng medan Örebro och Eskilsminne bara har tagit en poäng var.

AIK inledde med en stabil insats då man besegrade Örgryte med 2-0 hemma i den första matchen för drygt två veckor sedan. Förra helgen åkte man sedan ner till Skåne och gjorde vad man skulle då Eskilsminne besegrades med 4-0.

Örebro SK slutade näst sist i Allsvenskan förra säsongen och bygger nu nytt under Joel Cedergrens ledning. Än så länge har man dock inte fått någon vidare effekt på det som Cedergren vill göra.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kr freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

AIK ligger längre fram än ÖSK

Man kan tycka att Örebro, åtminstone under hösten, hade ett lag som på pappret var för bra för att åka ur. Man har nu tappat, bland andra, Nahir Besara, men för att vara ett Superettan-lag har man fortsatt ett starkt lag på det berömda pappret.

Joel Cedergren har anställts för att göra ganska grundläggande förändringar i spelsätt och metodik. Hans främsta utmaning blir nog emellertid de mentala aspekterna i det att man förlorade 20 av 30 matcher förra säsongen.

AIK är just nu ett mer färdigt lag. De bygger vidare på det som Bartosz Grzelak fick till så bra under förra säsongen. Då var man framförallt väldigt solida bakåt och släppte in minst antal mål (25) av alla lag i Allsvenskan.

Efter att Henok Goitom lagt skorna på hyllan har en spelare som Nabil Bahoui fått ta mer ansvar och gå i bräschen för offensiven. Han har nu gjort två mål i båda de två inledande cup-matcherna.

För AIK räcker det nu att spela oavgjort och att hålla tätt bakåt är deras främsta gren. Det tror jag man har goda chanser att lyckas med här. Mitt spel blir att AIK vinner samt håller nollan till 1.79 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: AIK vinner & håller nollan
Odds: 1.79
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, måndag 7 mars 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: