Speltips Alcoyano – Real Madrid 5/1: Ingen underskattning

Martin Efvergren Publicerat: 4 januari 2022

CD Alcoyano är stora underdogs när man ställs mot Real Madrid i Copa del Rey. Matchen spelas onsdagen den 5 januari 2022 med avspark kl 21:30.

Alcoyano – Real Madrid

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

CD Alcoyano tillhör Primera Division, vilket motsvarar tredjedivisionen i det spanska seriesystemet. De är hemmahörandes i staden Alcoi och har en arena som rymmer färre än 5000 åskådare. När Real Madrid senast var här, i Copa del Rey för ett år sedan, vann Alcoyano med 2-1.

Alcoyano är med andra ord en klubb som vet hur man ska göra för att fälla de stora bjässarna. Det visade man även i mötet mot Levante i den senaste omgången av den spanska cupen. Det mötet i Alcoi slutade 3-3 och avgjordes till hemmalagets fördel efter straffar.

I Primera Division går det dock inte riktigt lika bra. Man ligger för tillfället på en 11:e plats – vilket är en placering efter Real Madrids B-lag. I seriespelet har man även gått mållösa och förlorat sina tre senaste matcher.

Real Madrids A-lag är fortsatt serieledare i La Liga, men man inledde inte det nya året på något bra sätt då man föll med 1-0 i derbyt mot Getafe i söndags. Därmed bröts deras svit på 15 raka matcher utan förlust.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bättre fokus från Real Madrid

För nästan exakt ett år sedan möttes alltså de här båda lagen i Copa del Rey. Det slutade med en 2-1-vinst för Alcoyano och det lär med andra inte vara med några ljusa minnen som Real Madrid återvänder till Alcoi.

Real Madrid har dock, än så länge, klarat sig väl undan återkomsten av pandemin. Carlo Ancelotti kunde, i stort sett, formera bästa tänkbara lag i möte mot Getafe senast. Sannolikt handlade den svaga prestationen i någon mån om underskattning och att spelarna var kvar i semestersinne efter julledigheten. Det senare var åtminstone Ancelottis delförklaring till den svaga insatsen.

För Alcoyanos del är nu risken att de kommer få sota för Real Madrids dåliga inställning senast. De lär ha fått sig en rejäl avhyvling och det faktum att man förlorade mot Alcoyano senast de möttes borde innebära att man inte underskattar motståndet den här gången.

Alcoyano svarade för en heroisk insats då man slog ut Levante ur cupen senast. Trots att man var en mindre på grund av en utvisning i slutskedet kunde ta matchen till straffar. Den ordinarie försvararen Angel Lopez var det som fick syna det röda och han är därmed avstängd den här matchen.

Real Madrid gäller förstås ändå som solklara favoriter inför den här matchen. Det enda som egentligen kan tala för Alcoyano är underskattning från gästerna, men jag tror inte att Ancelotti kommer att tillåta det hända. Det mesta talar för att Real Madrid tar revansch och vinner den här matchen relativt komfortabelt. Mitt spel blir därför Real Madrid -1.5 (asian handicap) till 1.65 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1.5 (asian)
Odds: 1.65
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:30, onsdag 5 januari 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: