Speltips Alexander Zverev – Carlos Alcaraz 31/5: Kvartsfinal i Franska Öppna

Martin Efvergren Publicerat: 31 maj 2022

Tredjerankade Alexander Zverev ställs mot stjärnskottet Carlos Alcaraz i kvartsfinalen av de franska öppna mästerskapen. Matchen spelas tisdagen den 31 maj 2022 med matchstart från kl 12.00 på Roland Garros.

Alexander Zverev – Carlos Alcaraz

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tysken Alexander Zverev är rankad som nummer tre i världen, men i den här kvartsfinalen mot Carlos Alcaraz gäller han som klar underdog. Han har dock övertygat så här långt då han vunnit tre av sina fyra matcher i tre raka set.

I söndagens match mot den 131:e-rankade spanjoren Zapata Miralles tappade Zverev inte något set, men det var en ändå en väldigt jämn match. Den inleddes med ett maraton-set som tysken till slut vann efter ett långt tie-break och fortsatte sedan med ytterligare två jämna set. Zverev visade emellertid styrka i de avgörande lägena och vann till slut med 7-6, 7-5, 6-3.

Nu väntar alltså återigen spanskt motstånd för Zverev och det lär bli en än tuffare utmaning.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Alcaraz är redo för Grand Slam-titlar

19-åringen Carlos Alcaraz spås, med all rätta, en lysande framtid. Samtidigt som Nadal och Djokovic närmar sig pensionsålder har han klivit fram som tennisen nästa storstjärna och redan i den här turneringen kan ett tronskifte vara möjligt. Alcaraz är rankad som nummer sex i världen och kan mycket väl bli den yngste världsettan genom tiderna.

Hursomhelst så har den unge spanjoren imponerat så här långt på Roland Garros. Han tappade visserligen två set mot landsmannen Ramos-Minolas i den andra omgången men i de tre övriga matcherna har han gått rent.

I söndags rivstartade han mot Karen Khachanov då han knappt förlorade en enda boll i första set. De två efterföljande seten blev jämnare, men han vann till slut utan större problem med 6-1, 6-4. 6-4.

Carlos Alcaraz och Alex Zverev möttes ganska nyligen, i början av maj i finalen i Madrid. Det mötet vann Alcaraz i två raka set, 6-3, 6-1.

Carlos Alcaraz gäller nu som klar favorit och jag finner ingen anledning att tro någonting annat än att han kommer att vinna den här matchen. Spelmässigt är han redan en så gott som komplett spelare och kan han även hantera det mentala så är han redo för att vinna Grand Slam-titlar.

Jag tror att Zverev kommer få det tufft att hänga med och att Alcaraz kommer ta det här i tre raka. Mitt spel blir Alcaraz -2.5 (asian handicap) till 2.23 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Alcaraz -2.5 (asian)
Odds: 2.23
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 12:00, tisdag 31 maj 2022
TV:  eurosport logo
Stream:  Discovery+

Jämför odds: