Speltips Alexander Zverev – Tomas Martin Etcheverry 7/6: Kvartsfinal

Martin Efvergren Publicerat: 7 juni 2023

Tysken Alexander Zverev ställs mot argentinaren Tomas Martin Etcheverry i kvartsfinalen av Franska öppna 2023 på Roland Garros. Matchen spelas onsdag den 7 juni med start från kl 12:00.

Alexander Zverev – Tomas Martin Etcheverry

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den ryskättade tysken Alexander Zverev har än så länge gått som tåget i årets Franska öppna. I åttondelsfinalen kunde han, utan större problem, avfärda den 28-rankade bulgaren Grigor Dimitrov med setsiffrorna 6-1, 6-4, 6-3.

Därmed har den 26-årige tysken, som är rankad nummer 27 i världen, endast förlorat ett set fram till den här kvartsfinalen. I den tredje rundan tappade han första set mot den tolfterankade amerikanen Tiafoe, men kunde därefter resa sig och vinna de tre efterföljande seten.

Zverev är nu framme i kvartsfinal i Franska öppna för sjätte året i rad. Två gånger har han tagit sig till semifinal, men aldrig längre än så.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Zverev är klar favorit

Tomas Martin Etcheverry är en positiv överraskning på Roland Garros. Den 23-årige argentinaren är inte rankad bättre än 49:a i världen, men har än så länge inte förlorat ett enda set fram till den här kvartsfinalen.

I den fjärde rundan kunde han besegra den 27-rankade japanen Nishioka i tre raka set. Efter att ha vunnit det första i tie-break dominerade han de två sista seten där han endast tappade ett enda game. I omgången dessförinnan tog han en än större skalp då han slog den 15-rankade kroaten Coric med 6-3, 7-6, 6-2.

Alexander Zverev och Tomas Martin Etcheverry ställs nu mot varandra för första gången och det är den förstnämnda som gäller som klar favorit. Ett rakt spel på att Zverev vinner ger omkring 1.33 gånger insatsen.

Den 195 centimeter långe Etcheverry har emellertid övertygat så här långt då han slagit ut högre rankade spelare än Zverev. Tysken är visserligen bättre än vad hans 27:e plats på ATP-rankingen vittnar om, men jag tror ändå att Etcheverry kan bli en tuff nöt att knäcka.

Jag tror på en jämn batalj här och mitt spel blir att det kommer spelas över 36.5 game till 1.85 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 36.5 game
Odds: 1.85
Bolag: Betinia
Spelstopp: Från 12:00, onsdag 7 juni 2023
TV: 
Stream:  Discovery+