Speltips, Almeria – Real Sociedad 13/2: ”Skriker oavgjort om denna match”

Emil Jakobsson Publicerat: 13 februari 2015

Almeria - Real Sociedad 13 februari 2015Bottenlaget Almeria har två raka segrar och andas optimism när de under fredagen tar emot Real Sociedad och vi kan nog räkna med en extremt jämn match där oddsen på 1×2-marknaden är 2,8, 3,2 samt 2,8. 

Almeria hade för två veckor sedan bara spelat in 16 poäng på 20 matcher, men efter två raka segrar har de nu 22 poäng och ligger tre poäng från en nedflyttningsplats. De har annars sett över hela säsongen varit ett lag som ofta har streaks. De hade till exempel en period med bara en seger på tio matcher, sedan radade de upp tre raka segrar. Det följdes av fem raka matcher utan seger innan de nu som sagt plockat två raka segrar.

Något som ofta är ett kännetecken för lag som är upp och ner på detta sätt är självförtroende, med tanke på deras två raka segrar lär de har bra självförtroende just nu och goda möjligheter mot det annars starkare Real Sociedad.

Inte vunnit på bortaplan sedan 7 augusti

Gästande Real Sociedad spelade 1-1 hemma mot Celta Vigo nu senast och innan det åkte de dit med hela 4-1 mot Real Madrid. De har bara en seger på de sju senaste matcherna och på bortaplan har de inte vunnit sedan den 7 augusti i Europa League-kvalet mot Aberdeen, de har med andra ord 15 raka bortamatcher utan seger. Men de lyckas väldigt ofta spela oavgjort, hela fem av deras åtta senaste bortamatcher har slutat oavgjort.

Även om spelbolagen håller lagen som helt jämna och erbjuder 2,8 för både ettan och tvåan håller vi nog Almeria som knappa favoriter. Men samtidigt skriker det verkligen oavgjort om denna match, alla signaler för kryss finns här.

Ett svagare hemmalag som tar emot ett egentligen bättre bortalag, två lag som är nöjda med oavgjort, två lag som spelat en hel del oavgjort den senaste tiden är bara några av signalerna för kryss här. Fem oavgjorda på åtta matcher händer inte av en slump, det är ganska tydligt att Real Sociedad går in till sina bortamatcher med en tydlig matchplan där ett oavgjort resultat är en bra utgång.

Oavgjort betalar 3,2 hos Betway, saknar ni konto hos dem erbjuder de alla nya spelare ett gratisspel värt 500 kr.

Ladda spelkassan inför helgen:

Genom vår guide till alla insättningsbonusar från både stora och små spelbolag hittar ni alltid de bästa bonusarna och inför helgen är ett utmärkt tillfälle att utöka spelkassan med en generös bonus. Ni hittar vår bonusguide här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Almeria 2,8 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,2 betway logo 500 kr
Real Sociedad 2,8 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,65 ladbrokes logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,3 unibet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Oavgjort
Odds: 3,2  (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (500 kr gratisspel)
Spelstopp: Fredag 13/2 kl 20:45
TV:  cmorefotboll logotv4sport logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Thomas Mäkitalo