Speltips, Anaheim Ducks – Arizona Coyotes 15/10: Har de ens sett matcherna?

Emil Jakobsson Publicerat: 14 oktober 2015

Anaheim Ducks tar emot Arizona Coyotes natten mot torsdag och vi ställer oss frågande till om oddssättarna ens sett lagens matcher för den här oddssättningen håller vi inte med om.

Anaheim Ducks vann den västra konferensen förra säsongen efter imponerande 51 segrar på 82 matcher men den här säsongen har börjat tufft. De förlorade premiären borta mot San Jose med 2-0 och  nu senas förlorade de sin hemmapremiär med 1-2 efter straffar mot Vancouver. De har alltså förlorat båda matcherna, bara gjort ett mål på 125 minuter ishockey och släppt till 69 skott på mål.

Visst finns det stor potential i detta Anaheim men det är inget snack om saken att de fått en tuff inledning på säsongen.

Räddat 67 av 69 skott

Gästande Arizona Coyotes tippades samtidigt i den absolut botten av de flesta experter inför säsongen men de har samtidigt startat säsongen strålande. Först slog de Los Angeles Kings med klara 4-1 på bortaplan och det följdes upp med en imponerande 2-1-seger borta mot Pittsburgh Penguins. En av de stora anledningarna till den fina starten är målvakten Mike Smith som har räddat hela 67 av 69 skott vilket ger en räddningsprocent på 97,1. Han brukar dessutom spela bra mot just Anaheim. Förra säsongen hade han hela 93,6 i räddningsprocent över de fyra matcherna mot Anaheim.

Ser vi till historiken mellan dessa två lag ser man att Arizona brukar spela väldigt bra borta mot Anaheim där det trots att de alltid är stora underdogs har tagit poäng i fyra av de sex senaste matcherna.

”Ett otroligt svagt odds”

Men oddsen inför nattens match då? Vi får ynka 1,42 för Anaheim moneyline, ett otroligt svagt odds om vi ser till hur de två lagen inlett säsongen. Jag kommer lägga två spel här. Dels dubbelchans X2 till 2,08 samt ”Lag först till 3 mål: Inget” som betalar hela 3,5 gånger pengarna.

Arizona har inlett starkt, har strålande målvaktsspel att luta sig mot nu på bortaplan och Anaheim har problem med målskyttet. Ser vi till inbördes möten har inget lagt först till tre mål suttit i tre av de fyra senaste mötena och av lagens totalt fyra matcher den här säsongen har tre av de inte haft något lag som gjort över 2,5 mål.

Speltips:

Speltips: Spel 1: Dubbelchans X2,  Spel 2: Första lag till 3 mål: Inget
Odds: Spel 1: 2,08,  Spel 2: 3,5 (Jämför alla odds)
Bolag: Spel1: Betsson (1 000 kr bonus) Spel 2: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Kl 04:30 torsdag morgon den 15/10
TV:  viasathockey logo  (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Anaheim 1,74 nordicbet logo
Oavgjort 4,5 ladbrokes logo
Arizona 4,4 betsson logo
Över 4,5 mål 1,6 unibet logo
Under 4,5 mål 2,45 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: