Speltips, Andersson – Rublev 1/9: Sydafrikanen går in med gott självförtroende

Simon Pålsson Publicerat: 1 september 2015

Det första spelet från US Open satt som en smäck. Nu hoppas vi på att formen sitter i sig när sydafrikanen Kevin Andersson kliver in i handlingarna.

US Open började strålande för oss. Det första speltipset satt till fina 2,05 gånger pengarna och i ärlighetens namn var det aldrig nära att spelet inte skulle sitta.

Nu hoppar vi direkt på nästa spel och passar också på att återigen nämna att ni kan streama hela US Open via bet365. Registrerar ni er via Spelbloggare får ni dessutom en bonus på 1 000 kr. Klicka här och ta del av erbjudandet.

Kevin Andersson är en av många outsiders i turneringen och sydafrikanen går in i US Open med mötet mot ryssen Andrey Rublev. Vi minns väl alla Kevin Andersson fantastiska match mot Novak Djokovic i Wimbledon? En match som sydafrikanen spelade fantastisk tennis i, men som han dessvärre fick se sig besegrad i efter att ha tappat en 2-0-ledning.

Men han visade åtminstone att han är att räkna med i de stora sammanhangen. Den hårt slående och enormt hårt servande sydafrikanen utnyttjar verkligen sin längd i sitt spel och håller mycket hög klass när han har vaknat på rätt sida. Tyvärr för hans egen del är han ojämn i sina prestationer, men upp till US Open har han visat på fin form.

Vann turneringen veckan innan

Kevin Andersson kammade nämligen hem ATP Winston-Salem som spelades veckan innan US Open. Det är visserligen en ganska liten turnering, men på väg fram till titeln vann han komfortabelt mot lovande spelare som Jerzy Janowicz och Borna Coric.

Motståndaren i den första omgången av US Open blir alltså Andrey Rublev och här har vi att göra med en stor tennistalang. 18-åringen är alltså född 1997 och har rimligtvis en fin framtid för sig, men än är han inte färdig. Rankad som 198 i världen och med enstaka fina insatser har han visat att han kommer att bli att räkna med.

Känslan är dock att han har åkt på en jobbig lottning här. Kevin Andersson är en spelare med fin potential och enormt hårda servar, vilket är en mardröm att möta på US Opens underlag. Dessutom har han bevisligen varit vass i Grand Slams och är i fin form. Vi kan bara anta att han går in med full kraft direkt.

Därför känns det överraskande högt att Unibet ger oss hela 2,20 gånger pengarna på att sydafrikanen plockar den här matchen i tre set. Den värderingen är lite väl generös och vi är inte sena med att utnyttja det.

Nu börjar US Open. Öppna ett konto för att både streama och betta på turneringen. I samarbete med Spelbloggare.se kan du nu registrera dig och få tillgång både till en bonus på 1 000 kr och streams från US Open. Klicka här och ta del av erbjudandet hos bet365!

Speltips:

Speltips:  Kevin Andersson 3-0
Odds:  2,20 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 17:00, tisdag 1/9
TV:    eurosport logo(TV-tablå)
Stream:   bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Kevin Andersson  1,23 unibet logo
3-0  2,20 unibet logo
Andrey Rublev  5,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 36,5 game  1,80 titanbet logo
Under 36,5 game  2,12 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: