Speltips, Arizona Coyotes – Minnesota Wild 12/12: Vi hittar spel på 1×2-marknaden

Simon Pålsson Publicerat: 11 december 2015

Ett formsvagt Arizona Coyotes vänder äntligen hem igen efter fem raka bortaförluster. Frågan är om laget kan studsa tillbaka när Minnesota Wild kommer på besök?

Natten till lördagen är alltid full av NHL-matcher, vecka ut och vecka in. Den här gången spelas ett gäng matcher, men vårt speltips hämtar vi från matchen mellan Arizona Coyotes och Minnesota Wild.

Hemmalaget har haft en minst sagt tung period bakom sig, med en bortaturné som slutat i fem raka förluster. Därtill har det varit tämligen klara förluster rakt igenom, trots att laget inte spelat mot de absolut bästa lagen i NHL. Totalt 24 insläppta mål på fem matcher mot lag som Buffalo Sabres, Detroit Red Wings och Nashville Predators imponerar inte.

Nu vänder Arizona Coyotes hem igen och nu gäller det att snabbt komma upp på hästen igen. Det kan dock vara lättare sagt än gjort, inte minst med tanke på att det är mardrömsmotståndaren Minnesota Wild som kommer på besök.

Ojämna Minnesota Wild

Minnesota Wild å sin sida har gjort sig kända som ett mycket ojämnt lag den här säsongen. Laget varvar fantastiska prestationer och klara segrar med rena bottennapp och onödiga poängtapp. Det finns något intressant i lagbygget, men än är inte alla bitar på plats för att laget ska bli så där riktigt stabilt som krävs för att de ska bli att räkna med på allvar.

I skrivande stund ligger laget på plats nummer 12 i tabellen och går mot slutspelet, något som ser tungt ut för Arizona Coyotes på 23 plats. Med tanke på hur jämnt det är i tabellen kan man dock inte räkna ut något lag överhuvudtaget.

Inför den här matchen saknar hemmalaget fortsatt Joe Vitale, Shane Doan och Chris Pronger, som är skadad resten av den här säsongen. Martin Hanzal är osäker till spel mot Minnesota Wild. Gästerna saknar Tyler Graovac och Zac Dalpe, medan Devan Dubnyk är småskadad och möjligen får avstå matchen.

Intressant är att Minnesota Wild har sex raka segrar mot just Arizona Coyotes. Det är med andra ord en riktig mardrömsmotståndare som väntar för hemmalaget. Med tanke på den dåliga formen och den tydliga inbördes statistiken håller vi gästerna som klara favoriter. Hos NordicBet får vi 2,45 gånger pengarna på den raka tvåan och det kniper vi direkt.

Speltips:

Speltips:  Minnesota Wild vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,45 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  03:00, lördag 12/12
TV:    viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Arizona Coyotes  2,85 nordicbet logo
Oavgjort  3,80
Minnesota Wild  2,45 nordicbet logo
Över 5,5 mål  2,14 betsson logo
Under 5,5 mål  1,74 betsson logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: