Speltips: Arsenal – Aston Villa, Premier League

Emil Jakobsson Publicerat: 22 februari 2013

Speltips Arsenal Aston Villa
Ni hörde alla hur Arsene Wenger lät redan inför förlusten mot Bayern München. Efter den förlusten halverade spelbolagen oddset på att han får sparken och det pratas om att fansen kommer protestera under hemmamatchen mot Aston Villa.

Det råder allt annat än harmoni i Arsenal och Arsenal är precis den typen av lag som är beroende av harmoni för att det ska fungera.

Ser man över Arsenals fem senaste matcher har de ett kryss, två förluster och två segrar (mot Stoke och Sunderland). Inte direkt en rad som imponerar. Förlusten mot Blackburn var nog droppen för många och mot Bayern såg det nästan ut som att spelarna gett upp innan matchen ens börjat.

Bonusguide: Här har vi samlat alla spelbolags bästa insättningsbonusar

Villa, långt från bra
Som tur är för Arsenal är inte gästande Aston Villa heller något topplag. De har två segrar, ett kryss och två förluster bakom sig. Men till skillnad mot Arsenal har de en seger i ryggen från sin senaste match, det kan betyda mycket mot ett Arsenal utan sjävlförtroende.

Jag skulle absolut inte bli förvånad om Arsenal tar den här matchen men deras två 1-0 segrar mot Sunderland och Stoke bjuder inte till ytterligare ett handikappspel mot Arsenal. Vi prickade rätt med Blackburn och kommer försöka här igen.

På de tolv senaste matcherna har de bara vunnit en match med en större marginal än ett mål. Aston Villa har samtidigt bara förlorat en av sina tio senaste med mer än ett mål så vi ser  ett riktigt bra värde i handikappspelet.

Spel: Aston Villa + 1,5 eller +2
Odds: 2,05 eller 1,6
Bolag: Bet365 (Hämta din Bet365 bonus här)
TV: Viasat Sport
Avspark: 16:00