Speltips, Arsenal – Olympiakos 29/9: Gunners back on track?

Spelbloggare Publicerat: 29 september 2015

Tisdagens Champions League är fullproppad av fler starka favoriter. Här tar vi ställning när ett pressat Arsenal tar emot Olympiakos på Emirates Stadium.

Spelbolags bästa bonusar: Ladda spelkassan, de bästa bonusarna från 24 spelbolag hittar ni här.

Gällande Arsenals resultat den senaste tiden är det omöjligt att inte bli extremt förvirrad. Det kan se så makalöst bra ut, precis som det kan se fullständigt uruselt ut veckan därpå. Svårbedömda är ordet.

Men här är de pressade att vinna. Nästan så att detta kan tituleras som en måstematch redan nu; CL-premiären förlorades ju, helt oväntat, med 1-2 borta mot Dinamo Zagreb – mycket orsakat av Oliver Girouds röda kort strax innan halvtid, men också för den totala uddlösheten och det slappa försvarsspelet.

Mer väntat, men inte mindre knäckande var Olympiakos premiärmatch. På hemmaplan, där man väntas plocka merparten av sina pinnar, åkte man på en totalpropp när Bayern München kunde lämna planen med alla tre pinnar inkasserade och tre plusmål. Klasskillnaden var helt enkelt total.

I den inhemska serien har Olympiakos stått desto starkare; kammat fullt efter de fem inledande matcherna och är med det placerade etta. Arsenal är fyra i PL med 13 hopskrapade pinnar på sju matcher – ett okej facit.

Fem raka bortatorskar i CL

Grekiska klubbar är kända för sin hemmastyrka och att man är klart sämre på resande fot ute i Europa – Olympiakos utgör inget undantag överhuvudtaget. Torskar allt som oftast, inte sällan med flera mål, och har just nu fem torskar i följd utanför landet i CL, varav en av dem mot svenska Malmö FF med 0-2.

Arsenal borta också – enklare uppgifter finns. Inte så att Londonklubben varit någon succé i Europa de senaste åren, men trots premiärtorsken ska man ses med mycket god möjlighet att avancera vidare. Ett par snäpp bättre än både Olympiakos och Dinamo ska man vara, utan tvekan.

Lite tunt framför för ”Gunners” i och med att spetsen Giroud är avstängd efter sitt röda senast, men både Alexis Sanchez och Theo Walcott är potentiella målskyttar. Bör fixa jobbet helt okej. Inte problemfritt för Olympiakos heller för den delen; Luka Milivojevic och Manuel Da Costa är out.

Bra formbesked senast för Arsenal. Starka Leicester sopades undan med 5-2 – på bortaplan. Då hittade nämnda Walcott och Sanchez nätet, den förstnämnda med en balja och den sistnämnda med ett hattrick.

Grekiskt motstånd på hemmaplan, måstematch och klasskillnad. Arsenal -1,5 mål (asian handicap) får en liten pollett till 2,28x hos ComeOn.

Speltips:

Speltips: Arsenal -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,28 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (3 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 29/9
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Arsenal 1,48 nordicbet logo
Oavgjort 5,00 ladbrokes logo
Olympiakos 8,00 williamhill logo
Över 2,5 mål 1,70 mybet logo
Under 2,5 mål 2,30 expekt logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: