Speltips, AS Monaco – CSKA Moskva 2/11: Viktiga poäng på spel

Simon Pålsson Publicerat: 1 november 2016

Det är ett riktigt getingbo i grupp E i Champions League. Det öppnar upp fina möjligheter för både AS Monaco och CSKA Moskva att haka på i toppstriden i gruppens tighta tabell.

Grupp E är onekligen en jämn historia, med samtliga fyra lag inom tre poäng efter halva gruppspelet. Det betyder i att alla fyra lag – i praktiken såväl som i teorin – har väldigt goda möjligheter att knipa en av två slutspelsplatser.

För närvarande ligger AS Monaco i topp av tabellen och laget kan rycka lite extra i händelse av en seger i den fjärde omgången. För motståndet står CSKA Moskva, ett lag som AS Monaco fick en poäng mot på bortaplan i förra omgången.

Där kändes AS Monaco dock aningen starkare och när lagen nu drabbar samman på deras hemmaplan känns favoritskapet tämligen tydligt. Märk väl att AS Monaco inte förlorat än och dessutom har med sig en tung 2-1-seger från bortamötet med Tottenham Hotspur. Imponerande.

Fyra raka bortaförluster

CSKA Moskva har en hel del press på sina axlar inför det här mötet. Laget ligger sist i gruppen, men kan samtidigt gå upp i gruppledning om laget vinner just den här matchen. Å andra sidan skulle en förlust kunna vara väldigt ödestigen. Om det vill sig riktigt illa skulle laget vara fem poäng efter en slutspelsplats då.

Därför är det som sagt oerhört viktigt att laget inte förlorar matchen. Dessvärre kommer ryssarna till Monaco med fyra raka förluster på bortaplan. Det är sannerligen inget vidare fait och en tydlig indikation på att formen inte riktigt är den bör vara. CSKA Moskva är för övrigt inte i närheten av lika starka som för ett par år sedan, varpå vår tes om hemmalagets starka favoritskap känns än bättre.

Hos Betsafe (unik bonus på 1 500 kronor) får vi inte mindre än 1,85 gånger pengarna på det raka spelet på hemmalaget här. Det känns som bra betalt i det här läget. Vi litar blint på ett relativt formstarkt hemmalag, som dessutom visat sig bra på sin egen hemmaplan i ligaspelet den här säsongen.

Speltips:

Speltips:  AS Monaco vinner
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsafe (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, onsdag 2/11
TV:   viasatmotor logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: