Speltips, Aston Villa – Everton 1/3: Klasskillnad på Villa Park

Spelbloggare Publicerat: 29 februari 2016

Tabelljumbon Aston Villa är i desperat behov av en trea mot ett formstarkt Everton – men finns det styrka att klara det?

Ett täcke av oro har vilat över Villa Park under spelåret. Aston Villa kämpar febrilt med att vända på steken, men det finns inte mycket som talar för att klubben ska kunna undvika degradering från finrummet. Med så lite som 16 pinnar inkasserade, är avståndet på åtta upp till säker mark. Och att det skulle lösas med det här materialet? Nja.

Gästande Everton är också en stor besvikelse, en klart mer oväntad sådan. Är inte bättre placerade än tolva, men skulle kunna studsa upp hela fyra platser i tabellen vid händelse av en trea här och har fortfarande chansen på att nå en plats i Europaområdet samtidigt som man är ett av de starkaste lagen kvar i FA-cupen.

Tvåan spelas

Luften verkar ha lämnat Aston Villa-spelarna. Hoppet om nytt kontrakt sinat – och det är enkelt att förstå varför.

Möter nu ett helmotiverat Everton som hittat formen; levererar såväl offensivt som defensivt. Fyra av de fem senaste matcherna har vunnits och spelarna har, helt till skillnad från Villas, sprudlat av spelglädje och självförtroende.

Grundkapaciteten är dessutom klart större i Everton. På det saknar Villa flertalet pjäser sedan tidigare, men på den fronten finns ingenting nytt att rapportera för varken värden eller gästernas räkning.

Höstmötet vann Everton med förkrossande fyra mål mot noll. Total klasskillnad då, vilket det bör vara även nu. Sedan 2012 har ”The Geordies” vunnit fem av sju inbördes möten. Statistik som helt klart underlättar det att klicka in polletterna på bortalaget.

Raka tvåan spelas till 1,80 x insatsen hos William Hill.

Speltips:

Speltips: Everton vinner, rak tvåa
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 1/3
TV:  viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Aston Villa 5,25 nordicbet logo
Oavgjort 3,78 unibet logo
Everton 1,80 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,06 redbet logo
Under 2,5 mål 1,81 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: