Speltips Aston Villa – Leeds 23/10: Fredagsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 23 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Premier League på en fredag? Ja, vi tackar. Aston Villa spelar hemma mot Leeds United sent på fredagen den 23 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Finns det ett bättre sätt att inleda en fotbollshelg än med ett aktat möte i den engelska toppfotbollen, ett möte direkt från Premier League? Nu känns möjligen matchen mellan Aston Villa och Leeds United snarare som ett möte i Championship, men icke numera.

Det här är två klassiska klubbar, och det här är två klubbar som har för avsikt att etablera sig som helt givna lag i Premier League. Baserat på säsongsinledningen är det också två lag som har potentialen att göra det, eftersom man nu har skrapat ihop tolv respektive sju poäng redan.

Aston Villa går verkligen som tåget just nu med idel vinster efter fyra omgångar. Senast tog man en sen seger mot Leicester City, och det känns som att man har väldigt mycket stolpe in för närvarande. Det gör att jag litar blint på att man tänker försöka gå för tre poäng i det här mötet också.

Leeds United har sedan premiären mot Liverpool, där man föll med uddamålet 4-3, visat att man kan störa precis alla lag och det är oftast med sin offensiv som man sätter tänderna i matcherna. Därför tror jag att vi får se ett offensivt bortalag här.

Odds i Premier League <7h2>

Aston Villa har som sagt fått en succéartad start på säsongen och man har kunnat spela med i stort sett samma lag i samtliga sina matcher. Nu är det väl egentligen bara Keinan Davis av spelarna som har spelat hittills som ser ut att kunna missa matchen mot Leeds United, men det är ingenting som är bekräftat i det här skedet. Det är å andra sidan inte en startspelare så det spelar inte så stor roll. Samma sak gäller det osäkra kortet Kortney Hause.

Däremot vet vi sedan tidigare att Wesley och Tom Heaton är på den lite mer långvariga skadelistan. Det är dock spelare som man bevisligen har klarat sig väldigt bra utan här.

I bortalaget finns det ett par tunga tapp, med spelare som brukar ta plats bland de elva startande. Liam Cooper och Kalvin Phillips spelar exempelvis inte. Det gör inte heller Gaetano Berardi, Adam Forshaw eller Diego Llorente. Alla tre är spelare som hade kunnat konkurrera om startplatser, men som alltså inte är redo för spel.

Pablo Hernandez väntas spela igen efter att ha haft problem med skador ett tag, och min övertygelse är att det här är ett lag med sina styrkor i offensiven. Därför tror jag snarare på mål än en målsnål historia.

Över 2,5 mål spelas till 1,80 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo – Få 300 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,80
Bolag: Casumo
Spelstopp: 21:00, fredag 23 oktober 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: