Speltips, Astra – West Ham 6/8: Håller den fina sviten i sig?

Spelbloggare Publicerat: 6 augusti 2015

West Ham fortsätter halta framåt i Europa League-kvalet och sitter i en svår sits efter att bara ha fixat 2-2 i hemmamötet mot rumänska Astra. Löser man det här till slut?

Visst, biljetten hit fick de via fair play-regeln – att de åkte på minst kort i serien – men West Ham ska vara ett av de bästa lagen här i kvalet. Därför har man varit en brutal besvikelse hittills, även om man hittills avancerat förbi sina två motståndare.

Mot Lusitanos, från Andorra, vann man ”bara” med 4-0 över två möten. Ser kanske bra ut på pappret, men det faktum att mållinan i det första mötet var på 6,5 förklarar lite hur pass mycket som borde ha skiljt mellan lagen. Värre skulle det också bli; mot maltesiska Birkirkara krävdes det straffar innan för att det till slut skulle bli en vinst.

Hur som helst, 2-2 slutade det första mötet här i en svängig batalj. West Ham såg ut att ha koll på grejerna efter att ha tryckt in det andra målet mot Astras noll bara minuter in i den andra halvleken. Men sedan kom det – det röda kortet förstås. I hela tre av fem de EL-matcherna som spelats har West Ham drabbats röda kort. Gästerna kom därefter in i det hela, reducerade, kvitterade – och är nu en mycket bra situation.

West Ham underskattas

Håller inte rumänsk klubbfotboll speciellt högt och Astra fick dessutom bara en fjärdeplats i serien förra året och öppnat detta spelår mycket tveksamt; efter fyra matcher är ynka fem pinnar inspelade – ett klart underkänt facit. I den andra EL-rundan skickades skotska Iverness CT ut med 1-0 över två matcher och det är inte en prestation som höjde speciellt många ögonbryn. Ett planenligt avancemang, inte mer än så.

Här på Spelbloggare har vi bjudit på speltips från alla av West Hams matcher förutom det första mötet mellan dessa två och alla har rättats till fina odds. Ännu en gång tycker jag att oddssättarna är ute och vimsar – men nu åt andra hållet.

Tidigare har West Hams förmågor överskattats rejält, nu är pannkakan vänd – de underskattas. I alla fall i min bok.

Trots att West Ham sett loja och tokusla ut – borde de bara lösa det här över 180 minuter. I match nummer ett hade de 2-0 innan det röda kortet och rapporterades vara klart bättre. Någon gång borde polletten falla ner – att man måste komma in med hundra procent i den här typen av sammanhang. Passande till nu, månne?

Den raka tvåan synas till fina 2,76 gånger pengarna hos Redbet.

Speltips:

Speltips: West Ham vinner, rak tvåa
Odds: 2,76 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (1 200 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, torsdag 6/8
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Astra 2,70 ladbrokes logo
Oavgjort 3,30 bet365 logoRegler och villkor gäller.
West Ham 2,76 redbet logo
Över 2,5 mål 2,10 expekt logo
Under 2,5 mål 1,80 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: