Speltips, Atlético Madrid – Barcelona 28/1: Hörnspel på Vincente Caledrón

Spelbloggare Publicerat: 28 januari 2015

ateltico barcelona 28/1Pressen är på Atlético Madrid efter att Barcelona vunnit det första mötet av två i Copa del Rey-kvartsfinalen. Talar för att Atlético tillåts hålla mer boll – och i sin tur skapa hörnor?

Det dröjde ända till den 85:e minuten innan det första – och sista – målet kom på Camp Nou. Suarez ramlade i straffområdet och tilldelades en tveksam straffspark, vilken förvaltades av Messi. Att Atlético ska lyckas vända på siffrorna på Estadio Vincente Caledrón betalar i skrivandets stund 6,0x, för den intresserade.

Barcelona följde upp med en förkrossande 6-0-seger borta mot Elche i slutet av förra veckan – deras sjätte raka vinst. Formen ser alltså extremt bra ut för katalanerna. På skadelistan har man Pereira, Mathieu och Vermaelen.

Även Atlético lyckades mäkta med en skön trea i helgen. Rayo Vallecano besegrades med stabila 3-1 efter att Antoine Griezmann mer eller mindre avgjort matchen med sina två mål inom loppet av de första 22 minuterna. Ansaldi, Koke, Thiago (skadade) och Godin (avstängd) lämnas utanför truppen.

Låg lina

Barcelona kommer, som alltid, ha det mesta av bollinnehavet – men då Atlético inleder med 0-1 i baken måste de framåt. Sannolikt kommer de tillåtas (tvingas?) hålla lite mer boll än vad de brukar mot katalanerna.

Är det oavgjort en bit in i matchen så kommer vi få se ett mer och mer desperat Atlético. Då kommer tjongbollarna och inläggen, vilket i sin tur brukar resultera i – hörnor.

Deras hörnlina på Caledrón är på 4,5, vilket jag ser som lågt. På hemmaplan skapar de i snitt sex hörnsparkar per match och i fyra av de sex senaste inbördesmötena har linan överstigits. Med rådande förutsättningar ska de ha en bra chans att skrapa ihop minst fem stycken och överspelet synas till 1,73x på Bet365.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Atlético Madrid 3,45 comeon logo 3 000 kr
Oavgjort 3,40 bwin logo 250 kr
Barcelona 2.20 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,85 betsafe logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,00 williamhill logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Atlético över 4,5 hörnor
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Onsdag 21:00, 28/1
TV:  tvtolv logo tvfyrasport logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson