Speltips, Bachinger – Cilic 11/6: Ett bolag dukar fram bjudodds

Simon Pålsson Publicerat: 10 juni 2015

Den fina formen för tennisspelen på Spelbloggare.se fortsätter. När Matthias Bachiner och Marin Cilic gör upp i andra omgången av ATP-turneringen i Stuttgart har vi hittat ett riktigt fint odds.

ATP-turneringarna på gräs i både Tyskland och Holland rullar vidare och vi är nu mitt inne i den andra omgången. En del matcher spelas först under torsdagen och det är där vi har hittat ett riktigt bjudodds i matchen mellan tysken Matthias Bachinger och andraseedade Marin Cilic i ATP Stuttgart.

Den svårslagna kroaten Marin Cilic är en av turneringens stora favoriter och kommer förmodligen att vara med när det väl drar ihop sig framåt semifinal och möjligtvis final. 26-åringen är en tennisspelare som är på väg upp ytterligare och får ses som en del av den absolut yttersta världseliten. Det visade han inte minst prov på under förra säsongen, när han kammade fyra singeltitlar varav en Grand Slam i form av segern i US Open.

Den här säsongen har inletts lite trevande för den långa kroaten med ett par tunga förluster i helt lägen. Senast i Franska Öppna åkte han till exempel ut i tre på tok för enkla set mot David Ferrer.

Medelmåttig tysk står för motståndet

ATP-turneringen i Stuttgart är till stora delar en uppladdning inför Wimbledon som är några få veckor bort. När Marin Cilic nu kliver in i turneringen stöter han på ett tämligen enkelt motstånd i form av hemmahoppet Matthias Bachinger, som klarade sig vidare från kvalet som en så kallad lucky looser. Den 116-rankade tysken är en ganska medelmåttig tennisspelare som inte har några titlar eller finalplatser att skryta med under sin 10-åriga karriär.

Likväl lär han komma till matchen och försöka ge allt. Påhejad av hemmapubliken och med vetskapen om att han inte har någonting att förlora i mötet med Cilic kan han spela avslappnat, men när klasskillnaden är för stor mellan två tennisspelare har det egentligen ingen betydelse.

Marin Cilic ska helt enkelt vinna det här enkelt. Han kommer höja tempot till den grad att Matthias Bachinger inte hinner med. Dessutom har jag svårt att se hur Bachinger ens ska kunna vara nära att breaka den fina serven Cilic ligger inne med. Senast de båda spelade mot varandra vann Marin Cilic med 2-0 (6-3, 6-2) och även om det inte nödvändigtvis blir så stora siffror den här gången tror vi på en komfortabel seger för kroaten.

När det kommer till oddsen sticker Unibet ut med ett väldigt högt odds på 2-0 i set till Marin Cilic. De betalar oss hela 1,75 gånger pengarna på två raka set till Cilic och det måste vi helt enkelt syna. För den som spelar på ett annat bolag kan handikappspelet -3,5 till 1,71 hos Super Lenny, Guts och RedBet också ha värde. Vi väljer dock 2-0 med tanke på det fina oddset, även fall vi är övertygade om att båda spelen sitter.

Reggat konto på Super Lenny?

Om du ännu inte har börjat spela hos Super Lenny är det ett perfekt tillfälle nu när de har ett fint odds på Marin Cilic. Klicka här för att hämta en bonus på 500 kr.

Speltips:

Speltips:  Marin Cilic 2-0
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 11:00, torsdag 11/6
TV / Stream:    eurosport logounibettv logobet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Matthias Bachinger  4,50 ladbrokes logo
0-2  1,75 unibet logo
Marin Cilic  1,23 betsson logo
Över 22 game  1,87 comeon logo
Under 22 game  1,90 betsson logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: