Speltips, Baghdatis – Pospisil 31/7: Träffar vi rätt med ännu ett tennistips?

Simon Pålsson Publicerat: 31 juli 2015

Marcos Baghdatis tar sig an Vasek Pospisil i en på förhand kittlande historia. Vi hoppas fortsätta den vinnande trenden med våra tennistips.

Spelbloggare.se fortsätter sin tennissatsning och det är fortsatt fina siffror som vi har bakom oss. När Marcos Baghdatis tar sig an Vasek Pospisil tänker vi göra en favorit i repris och spela samma spel som satt som en smäck i kanadensarens senaste match. Den gången gav det hela 1,85 gånger pengarna.

Den här gången är det alltså cyprioten Marcos Baghdatis som står för motståndet och på förhand ser vi fram emot en minst sagt kittlande tennismatch. Det här är två väldigt duktiga tennisspelare, som också har den trevliga egenskapen att de spelar en tennis som inte sällan bjuder in till fina slagdueller och spännande matcher.

Marcos Baghdatis är med sin rutin favorit i mötet och vi kan tycka att 1,85 gånger pengarna på cypriotisk seger är lite att ta i, men det är inte där vi tänker hämta vårt speltips idag. Istället ska – precis som tidigare nämnts – ta en väg som fungerat för oss tidigare.

Två spelare som är svåra att slå – och breaka

Signifikativt för båda spelarna är att de har en väldigt hög högstanivå, men är minst sagt opålitliga. I sina bästa stunder spelar de en förstklassig tennis och inte minst Vasek Pospisil visar då prov på en fantastisk potential. Kanadensaren har ännu inte nått upp till Marcos Baghdatis höjder, men med tanke på att den sistnämnda är fem år äldre anar vi att Vasek Pospisil kan ha seglat förbi honom om just fem år.

Hur som helst är det här två väldigt svårslagna spelare och det beror på, i huvudsak, tre anledningar. Dels är det duktiga tennisspelare med ett brett register och en hög nivå. Därutöver har båda en fin serve och är helt enkelt svåra att breaka. Avslutningsvis är det spelare som har den där mentala delen av spelet och som, när de vaknat på rätt sida, träffar bollen på ett så självklart och bestämt sätt att de blir väldigt svårstoppade.

Därför tror vi på en match som går långt och vi räknar med att minst ett set blir ett långt sådant. Att vi då kan spela över 22,5 game i matchen till 1,80 gånger pengarna hos Unibet känns förträffligt. Det känns som att matchen bör gå till tre set, men om den inte gör det räknar vi med långa set och då kan linan klaras ändå.

Dags för nytt spelkonto? Vi rekommenderar alltid William Hill! Om du är ute efter höga odds och breda marknader är William Hill bolaget för dig. Spelbloggare.se håller också bolaget som det bästa på marknaden just nu. Klicka här och passa på att säkra en bonus på 1 000 kr hos William Hill!

Speltips:

Speltips:  Över 22,5 game i matchen
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 16:00, fredag 31/7
TV:    (TV-tablå)
Stream:   bet365tv logo Regler och villkor gäller.unibettv logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Marcos Baghdatis  1,85 betsafe logo
2-0  3,25 ladbrokes logo
Vasek Pospisil  2,05 unibet logo
Över 22,5 game  1,80 unibet logo
Under 22,5 game  2,00 betsson logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: