Speltips, Barcelona – Las Palmas 26/9: Vi dubblar polletterna

Spelbloggare Publicerat: 25 september 2015

13 år var det sedan de möttes senast, Barcelona och Las Palmas. Nu drabbar de samman på Camp Nou och vi investerar i ett specialspel.

Fyra av fyra vinster, allt frid och fröjd trots att prestationerna inte varit de bästa. Med det etta i tabellen – som man väntas vara. Men sedan kom smällen, i veckan åkte man på en storförlust med 1-4 borta mot Celta Vigo. Alla dueller och andrabollar förlorades. Öppen gata bakåt, fantasilöst framåt.

Men plumparna kommer. Så är det. Även Europa- och seriemästarna åker på sådana. Kan dock vara svårt att hitta tillbaka direkt efteråt.

Las Palmas. Tillbaka i det spanska finrummet, efter att man åkte ur det 2002. Här för att stanna? Omöjligt att säga, men så som det sett ut är möjligheterna goda. Man har hållit jämnt strå i alla sina matcher, förlorade premiären mot Atlético Madrid med bara uddamålet, radade därefter upp två kryss, sedan 0-1-torsk mot Rayo Vallecano – och nu senast: 2-0-vinst hemma mot ett Sevilla helt under isen. Fem pinnar inkasserade och en tolfteplats på det.

På Barcelonas skadelista finner vi Rafinha, Vermaelen och Bravo. Alba är ännu osäker. Gästerna har Lopez samt Javi Castellano out.

Spelet suttit i 5/5 matcher

Fin möjlighet för katalanerna att studsa tillbaka på vinnarspåret. Det här ska man bara vinna, men Las Palmas har visat att de kan streta mot svåra motståndare vid upprepande tillfällen: 0-1 mot Atlético, 3-3 mot Celta Vigo och 2-0 mot Sevilla. Det är resultat som stärker känslan av att det här inte är omöjligt.

Att Barcelona däremot skulle kliva ut på planen och köra över sina motståndare till en början har jag svårt att tro. Tar säkert lite tid, en bit in i matchen, innan man börjar hitta rätt; allt tvärtemot från hur man uppträdde senast.

Sedan är Barcelona och sena mål en vinnande kombination sedan en bra tid tillbaka. Ofta motståndarna kan klara av att stå emot i 45 minuter, för att sedan falla ihop avslutande dito. Var så förra året, varit så även nu.

Faktum är att det blivit fler mål i andra halvlek kontra första i Barcelonas alla fem matcher hittills. Mot Levante, som kan liknas med Las Palmas kvalitetsmässigt, vann man med 4-1 på just Camp Nou – då kom samtliga mål i andra halvlek.

Flest mål i andra halvlek spelas till 2,05 x polletterna hos ComeOn.

Speltips:

Speltips: Flest mål i andra halvlek
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (3 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 26/9
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Barcelona 1,11 comeon logo
Oavgjort 12,50 betsson logo
Las Palmas 34,00 titanbet logo
Över 2,5 mål 1,29 betway logo
Under 2,5 mål 4,00 williamhill logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: