Speltips, Barcelona – Villarreal 11/2: Söker revansch på Camp Nou

Spelbloggare Publicerat: 11 februari 2015

barcelona villarreal 11/2För en och en halv vecka sedan, när Barcelona och Villarreal möttes på Camp Nou, skrevs slutsiffrorna 3-2. Nu är det tid för ett identiskt möte, fast i Copa del Rey. Vi slussar in polletterna på ett målspel. 

Matchen på Camp Nou var, enligt undertecknad, en av de mest underhållande i årets Primera División. Spelet var öppet och mål, ja, det fick vi se. Flera vackra sådana. Villarreal tog ledningen två gånger om, men mellan matchminut 53-55 vände Barcelona på steken med två snabba baljor, vilka också blev de sista.

Trots en respektingivande prestation av Villarreal, kunde alltså Barcelona utöka sin vinstsvit på sju matcher – till åtta. Nu senast blev den ytterligare en match förlängd, detta efter 5-2-vinsten borta mot Athletic Bilbao i söndags.

Katalanerna är i fenomenal form och i och med Atléticos vinst mot Real, har man bara en pinne upp till de antagonisterna Real. Ser därmed ut att kunna bli såväl cup- som seriesuccé. Två titlar som prioriteras högt.

Villarreal målar – igen?

Förlusten mot Barcelona var Villarreals enda förlust på de 20 senaste matcherna. Bland annat har man vunnit mot Atlético Madrid med 1-0 på bortaplan – bara en av en lång rad imponerande prestationer.

I serien är man med och slåss om Europabiljetterna. Just nu innehas femteplatsen, som innebär spel i Europa League – men kvalplatsen till finrummet Champions League är inom räckhåll, och där är siktet. Även cupen är en möjlig väg ut i Europa. Stort fokus kommer läggas på denna uppgift.

Matchbilden tror jag kommer vara lik från senast lagen möttes. Öppet, chansrikt – och förhoppningsvis målrikt. Villarreal vet betydelsen av gjorda bortamål och lär släppa på gasen i kontringssituationerna. Barcelona har samtidigt släppt in sex mål på de tre senaste matcherna.

Var först inne på spelet båda lagen gör mål, men då det bara betalar en punkt bättre än Villarreal över 0,5 mål, så ser vi större värde i det sistnämnda spelet till 1,90x.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Barcelona 1,22 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 7,50 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Villarreal 13,25 unibet logo 1 200 kr
Under 2,5 mål 3,10 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,40 bwin logo 250 kr

 

Speltips:

Speltips: Villarreal över 0,5 mål
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (500 kr gratisspel)
Spelstopp: Onsdag 21:00, 11/2
TV:  tvfyrasport logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson