Speltips, Barcelona – Villarreal 1/2: Oddsen missvisande

Spelbloggare Publicerat: 1 februari 2015

barcelona villarreal 1/2Formstarkt ställs mot formstarkt på Camp Nou – Barcelona mot Villarreal. Kan det bli en jämnare match än vad oddssättarna förutspår?

Både Barcelona och Villarreal jobbar i medvind; de förstnämnda har 17 vinster på sina 19 senaste matcher, Villarreal är obesegrade sedan november och i 18 raka matcher. Katalanerna har fyra pinnar upp till serieledande Real Madrid och ”Den gula ubåten” är sexa i tabellen och ser ut att få spela Europaspel för andra året i följd.

Villarreals styrka är deras defensiv och man har bara släppt in 17 mål på 20 seriematcher. Förvisso åtta fler än Barcelona, men de är mer kompletta och har världsklasspelare på varenda position. Gästernas stora utmaning blir att lyckas stå emot anfallstrion Messi-Suarez-Neymar.

Har bortaspelarna en bra dag på jobbet, då ska de kunna hålla siffrorna jämna mot Barcelona. Man har vunnit och samtidigt hållit nollan i fyra matcher efter varandra och har inte förlorat med mer än uddamålet i de fyra senaste inbördesmötena.

Bruno borta

Absolut, Barcelona ser mer eller mindre ostoppbara ut för tillfället, men jag tycker att siffrorna 1,22-7,00-15,00 är missvisande. Villarreal är starka och har bara förlorat en match (Sevilla 1-2) av tio på bortaplan. Kryssannolikheten ska vara större och är värd en investering, men vi väljer att safe:a här.

Villarreal har inte förlorat en enda match med fler än två mål på hela säsongen och när Barcelona kom på besök till Camp El Madrigal i augusti såg man länge ut att plocka en pinne, men efter ett sent baklängesmål slutade matchen 0-1.

Nu har dessutom katalanerna sin förstekeeper, Bruno, utanför truppen av okänd anledning. Villarreal har samtidigt alla ordinarie spelare att tillgå.

Villarreal +2 mål AH (pengarna tillbaka vid förlust med två mål) synas till fina 1,85 gånger fläsket hos Ladbrokes.

1-1/0?

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Barcelona 1,22 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 7,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Villarreal 15,00 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 3,00 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,40 betway logo 500 kr

 

Speltips:

Speltips: Villarreal +2 mål AH
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr gratisspel)
Spelstopp: Söndag 21:00, 1/2
TV:  cmoresport logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson