Speltips Barnsley – Bristol City 15/3: Bottenmöte

Martin Efvergren Publicerat: 15 mars 2022

Viktiga poäng står på spel för Poya Asbaghis Barnsley då man gästas av Bristol City i Championship. Matchen spelas tisdagen den 15 mars 2022 med avspark kl 20:45.

Barnsley – Bristol City

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Barnsley har en motig säsong bakom sig men man har långt ifrån gett upp. Efter 36 spelade matcher har man nu skrapat ihop 25 poäng. Det innebär att man ligger under nedflyttningsstrecket med fyra upp till Reading strax ovanför.

I helgen ställdes Poya Asbaghis manskap mot tuffast tänkbara motstånd då man gästades av serieledarna Fulham. Det såg länge ut att kunna bli en rejäl skrällseger för hemmalaget, men återigen tappade man mot slutet. Fulham kvitterade då till 1-1 i den 86:e minuten.

Det blev därmed något av en repris på den föregående ligamatchen då man gästades av Stoke. Även den matchen slutade 1-1 efter att gästerna kvitterat på tilläggstid.

Två tunga poängtapp för ett Barnsley som befinner sig i ett pressat läge. Vi kan dock konstatera att de bara har förlorat en av sina fem senaste matcher samt att man tagit 11 poäng på de sju senaste.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Poya har förbättrat defensiven

Bristol City befinner sig inte många placeringar ovanför Barnsley i tabellen, men poängmässigt är marginalen ganska stor. De har på sina 37 matcher tagit 43 poäng vilket ger en 18:e plats i Championship.

Hårdingen Nigel Pearson tog över som manager för Bristol i februari och det har väl inte inneburit någon markant förbättring. Man kommer dock från en fin skalp på bortaplan mot topplaget Blackburn i lördags. Lagets främste målskytt Anderas Weimann satte då ett avgörande 1-0 på tilläggstid och Bristol kunde därmed bryta en svit på tre raka förluster.

Barnsley och Bristol City möttes senast i slutet oktober. Det var då hemmalaget Bristol som gick segrande med 2-1 efter att nyss nämnde Weimann gjort lagets båda mål.

När de nu ställs mot varandra igen är förutsättningarna jämna. Barnsley gäller som knappa favoriter hos spelbolagen då ett rakt spel på hemmalaget ger omkring 2.50 gånger insatsen.

Barnsley har förstås mest att spela för och det här är en chans man behöver ta. Det finns inga enkla matcher i den här serien och på hemmaplan mot ett Bristol som på pappret inte är någon direkt omöjlighet krävs nog tre poäng om det här ska lösa sig för Asbaghi och hans manskap.

Poya har framförallt förbättrat Barnsley sedan han tog över i november. Offensivt finns dock fortsatt mer att önska och ser vi till de 11 senaste matcher så har det gjorts under 2.5 mål i 9 av dessa.

Jag räknar med att även det här blir en tät tillställning med relativt få mål. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.82 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.82
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, tisdag 15 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: