Speltips, Bayern München – Schalke 04 3/2: Bayern för stora favoriter

Spelbloggare Publicerat: 2 februari 2015

bayern schalke 3/2Bayern München åkte på säsongens första förlust direkt efter uppehållet – med 1-4 mot Wolfsburg. Kan de hitta tillbaka till vinnarspåret hemma mot Schalke 04?

67-33% i bollinnehav – 1-4 i mål. Bayern München styrde spelet mot Wolfsburg på Volkswagen Arena, men förlorade likväl med tre baljors marginal. Vi felanalyserade matchen totalt och vårt speltips var inte ens i närheten av att sitta. Nytt försök från den tyska ligafotbollen nu.

Hemma på Allianz Arena är Bayern mer eller mindre oslagbara. Nio av nio seriematcher har vunnits på arenan och målskillnaden är förkrossande 27-2.

Skadeläget fortsätter ljusna för serieledarna och nu saknas bara Ribery, Rafina och Lahm av de ordinarie spelarna. Osäkert om det finns andra spelare som är slitna, men de tre nämnda är helt hundra out.

Schalke ska kunna hålla siffrorna nere

Schalke 04 är med och slåss om Europaplatserna; hittas just nu på fjärdeplats, med sämre målskillnad än trean och med fyra pinnar ner till död mark. Som ni förstår, det är jämnt race i jakten på biljetterna till Europa.

Formen är fin för talangskaparklubben och av de sju senaste ligamatcherna har bara en förlorats – fem vunnits och en slutat oavgjort. Man är och har varit drabbade av flera skador på betydande spelare en tid och här kommer man till spel utan Höger, Fährmann, Draxler samt avstängde Huntelaar.

Trots Schalkes skadeproblematik, Bayerns fördel i inbördesstatistiken och fantastiska hemmafacit, tror vi att bortalaget ska kunna hänga på helt okej här. Bayern kan fortfarande vara lite skakade av den senaste stortorsken och har faktiskt ”bara” vunnit fyra av nio hemmamatcher med fler än två mål.

Schalke ska inte ses som så pass stora underdogs och spelas med ett handikapp på +2,5 mål till 1,79x.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Bayern München 1,18 bwin logo 250 kr
Oavgjort 9,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Schalke 04 18,00 unibet logo 1 200 kr
Under 2,5 mål 3,50 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,36 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Schalke +2,5 mål
Odds: 1,79 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 200 kr bonus)
Spelstopp: Tisdag 20:00, 3/2
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson