Speltips, Bayern München – Wolfsburg 22/9: Kortfokus i toppfajten

Spelbloggare Publicerat: 22 september 2015

Från Bundesliga, på kortmarknaden, mellan Bayern München och Wolfsburg på Allianz Arena – tycker vi oss ha hittat ett kanonspel till 1,85x.

Toppfajt väntar oss. En tokintressant sådan.

Det är Borussia Dortmund och just Bayern München som håller jämnt tempo i toppen. De kör rakt av över sina motståndare; fem vinster plockade av fem möjliga vardera. De förstnämnda är faktiskt, lite förvånande, de som är först just nu – men det kan vända fort; bara två plusmål skiljer dem åt.

Där bakom är Wolfsburg, som jagar häck i häl. Med facit 3-2-0 är 11 pinnar hopskrapade – det skiljer därmed fyra upp till de nämnda konkurrenterna. En torsk här skulle sätta dem i en prekär situation. Siktet primärt – på krysset? Att komma till Allianz Arena och vinna är, som bekant, lättare sagt än gjort. 14-1-2 hade de på arenan i fjol. De enda som var lika bra var – Wolfsburg.

Grymt betalt på kortlinan

Klasskillnad – ja. Hemmastarkt mot bortasvagt – ja, i alla fall i relativa termer. Trots detta lockar varken oddsen på 1×2- eller handikappmarknaden in till spelen i Bayern Münchens fördel. Krysset är okej till 6,0 x fläsket, men vi väljer istället att blicka över till kortmarknaden, där vi får schysst betalt för överspelet på en lina utsatt av Bet365.

2,5 är den på, linan. Inräknat fjolåret och detta, är Bayerns matcher de som är kortsnålast i serien – men det handlar till om att matcherna tappar intensitet och kampmoment när de redan leder stort och det känns avgjort. I toppfajterna är det annorlunda, förstås. Och Wolfsburg, ja, de ska kunna bjuda upp till kamp.

2,4 ost- och 0,15 tomatskivor snittar Bayerns matcher. För Wolfsburg: 2,8/0,15. Bara av statistiken ska därmed överspelet vara favorit, men som nämnt – det handlar om toppen här.

Huvuddomaren Tobias Stieler håller okej nivå. Snittade 3,83~ varningar per match under fjolåret och skickade upp ett rött på 16 matcher.

1,85 x polletterna för över 2,5 kort är bara att tacka och ta emot.

Bet365 räknar ett rött som två i statistiken, med andra ord är maxsumman för en och samma spelare tre

Speltips:

Speltips: Över 2,5 kort
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, tisdag 22/9
TV:  eurosport logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Bayern München 1,32 comeon logo
Oavgjort 6,00 betsson logo
Wolfsburg 13,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,58 redbet logo
Under 2,5 mål 2,48 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: