Speltips, Belgien – Bosnien 3/9: Nätas – åt båda håll?

Spelbloggare Publicerat: 2 september 2015

Vi tar oss an EM-kvalet som återstartar i veckan. Torsdagen bjuder på en helintressant batalj mellan Belgien och Bosnien-Hercegovina, där vi anser att värdens favoritskap blivit alltför stort och testar ett målspel.

Tre månader har passerat och EM-kvalet är tillbaka i full fart. Grupp B spelar full runda under torsdagen och den hetaste matchen står utan tvekan dessa för. Belgien kan inte vara speciellt nöjda hittills, men innehar ändå andraplatsen som leder till mästerskapet. Tre pinnar och platser bakom hittar vi Bosnien som absolut inte har råd att förlora den här bataljen, om första-, andra- eller tredjeplatsen ska kunna plockas.

Det omvända mötet med detta slutade oavgjort (1-1) i en match som var lite speciell; trots att Belgien till en början var bäst på planen, var det Bosnien som fick in 1-0 – ett resultat man höll till halvtid. Bäst på planen dittills? Keepern Asmir Begovic. Sedan skulle samme man också vara den som dödade festen med en rejäl tavla tidigt i den andra halvleken, vilken också bäddade för det oavgjorda resultatet.

Målpotential

Här plitas Belgien ner som enorma favoriter – och visst ska de ses som stora favoriter, men såhär stora? Nja. 1,50-4,50-7,50 står 1×2-marknaden i och där borde absolut någon decimal flyttas över till vänster.

Bosnien är kapabla att pressa Belgien och med en Edin Dzeko, som säkert fått nygjutet självförtroende efter klubbytet från Manchester City till Roma där han nu står på ett mål på två matcher, på topp ska man kunna måla mot de flesta. Det var just han som gjorde lagets mål i den omvända matchen.

Gästerna måste ha siktet på trean här och det kan skapa en speciell balans i matchen, när Belgien är de som ska föra dansen. Är helt övertygad om att Bosnien inte faller tillbaka och att man bjuder upp på allvar.

Ska en hel del till för att Belgien ska lämna en hemmamatch av denna kaliber mållösa. Senast länderna möttes, då vart det chansrikt och båda sidorna hittade också nätet. Upprepas nu?

BLGM – ja spelas till 2,05x och fungerar utmärkt ner till dubbelt.

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (3 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, torsdag 3/9
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Belgien 1,50 betway logo
Oavgjort 4,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Bosnien 7,50 williamhill logo
Över 2,5 mål 1,87 unibet logo
Under 2,5 mål 2,00 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: