Speltips, BK Forward – Örebro SK 21/2: 019-derby bjuder på mål?

Spelbloggare Publicerat: 20 februari 2016

Vi har hittat ett superodds inför Svenska Cupen-derbyt mellan BK Forward och Örebro SK, som har avspark redan 14:00. Skynda, fynda innan oddsdropp!

Luras inte av tavlan, den här fajten utspelas på Behrn Arena och hemmafördelen är alltså Örebros. Så det inte blir på tal om något missförstånd.

Höjde upp ÖSK som en potentiell utmanare om titeln förra året. Gick inte alls som tänkt då, men kan de bara hitta formen till en början så kan det bli en intressant resa för närkingarna. Alexander Axén fogar över en utmärkt offensiv och med Michael Almebäck tillbaka i försvaret borde man bli snäppet stabilare. Klasspelare allsvenska mått mätt.

Har lite halvkoll på BK Forward, varken mer eller mindre. Huserande i division 1 med ett ungt och talangfullt lag; spelar en offensiv fotboll, vilket också statistiken från fjolåret visar på. Alltid underhållande att följa i 019-land.

50 punkter högre än hos näst bäst betalande konkurrent

Råder rejäl oenighet på målmarknaden mellan oddssättarna. Så pass stor att återbetalningen på BLGM-marknaden är på hela 105% – och så kommer det förstås inte se ut när vi närmar oss avspark.

Ofta tufft för storfavoriterna såhär tidigt på säsongen och i synnerhet i just cupen. Nu står dessutom ÖSK med ett brutalt defensivt avbräck i nämnda Michael Almebäck, sjuk, och hans tomrum ska fyllas upp av junioren Carl Ekstrand Hamrén, vilket öppnar upp för motståndarna på ett helt annat sätt.

Att ÖSK målar, det tar jag för givet. Så pass stor klasskillnad ska råda och de främsta kvalitéerna, framförallt för dagen, hittas i offensiven.

2,75 x insatsen för BLGM – ja finns hos Betway. Hela 50 punkter mer än näst bäst betalande konkurrent. Polletter – in!

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 2,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 14:00, söndag 21/2
TV:  Visas inte på TV. (TV-tablå)
Stream:  svtplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
BK Forward 19,00 titanbet logo
Oavgjort 8,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Örebro SK 1,15 unibet logo
Över 2,5 mål 1,44 bwin logo
Under 2,5 mål 2,75 betstarsknapp logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: