Speltips, Blackburn – Cardiff 18/8: Två lag som alltid gör mål

Simon Pålsson Publicerat: 18 augusti 2015

Championship är i full gång och nu väntar ett hett möte mellan Blackburn och Cardiff, två lag som i stort sett alltid gör minst ett mål framåt.

Blackburn och Cardiff drabbar samman i det som på förhand känns som ett möte som måste innehålla mål. Det här är nämligen två lag med en ovillkorligt offensiv inställning och som traditionellt sett är väldigt starka framåt, även fall det ofta kostar en hel del bakåt.

Hemmalaget Blackburn kommer nämligen till mötet mot Cardiff med 14 raka matcher med mål framåt. Laget har alltså gjort mål i 14 matcher i följd, vilket får ses som väldigt talande.

Gästerna Cardiff är inte särskilt mycket sämre. Walesarna har nämligen gjort mål i 11 raka matcher och har därmed bevisligen en hel del offensiv kraft även de.

Det är också med vetskapen om detta vi tar oss an den här matchen och vad vi tror kommer att ske mellan lagen. Det är hur som helst ett möte mellan två lag som har inlett säsongen minst sagt trevande, där hemmalaget hittills skrapat ihop en poäng på två matcher, medan gästande Cardiff har samlat dubbelt så många poäng.

Båda lagen jagar första segern

Att lagen inlett säsongen med en skral poängskörd tror vi kommer färga matchbilden. Det här är en match mellan två lag som båda jagar första segern och som förmodligen ser en god chans att ta den i den här matchen. Två lag som går framåt i banan innebär att ytor öppnas upp, chanser skapas och mål förhoppningsvis görs.

Med redan nämnda imponerande offensiva statistik i ryggen känns det därför inte särskilt vågat att gissa på en målrik historia, men det är inte riktigt där vi landar för dagens speltips.

Vårt spel blir istället båda lagen göra mål till 1,83 gånger pengarna hos Ladbrokes. Det känns onekligen som att det här kan sluta oavgjort, men vår känsla är att båda lagen pillar inte åtminstone ett mål var. 14 respektive 11 raka matcher med mål framåt är ett bevis på att det finns offensiv kapacitet i båda lagen och med tanke på att de båda inlett säsongen med en darrig defensiv är det som upplagt för mål åt båda håll.

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, tisdag 18/8
TV:    (TV-tablå)
Stream: 

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Blackburn  2,30 williamhill logo
Oavgjort  3,40 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Cardiff  3,40 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål  2,05 comeon logo
Under 2,5 mål  1,80 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: