Speltips Blackpool – Hull 1/1: Nykomlingsmöte

Martin Efvergren Publicerat: 31 december 2021

Nykomlingarna Blackpool FC och Hull City gör upp om viktiga poäng i Championship. Matchen spelas lördagen den 1 januari 2022 med avspark kl 16:00 på Bloomfield Road.

Blackpool – Hull

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Blackpool FC slutade på tredje plats i League One förra säsongen och tog sig upp till Championship via kval. Hull City slutade nio poäng före då man vann serien.

Ser vi till den här hösten i Championship är det emellertid Blackpool som har klarat sig något bättre av de här två. Deras form är dock inte den bästa då man endast har vunnit en av sina tio senaste matcher.

Man besegrade Peterborough hemma veckan innan jul men har därefter förlorat två raka matcher. På annandagen föll man med 3-2 borta mot Huddersfield och i onsdags blev det förlust med 2-1 hemma mot Middlesbrough.

Hull City förlorade visserligen senast, och det var för så länge som två veckor sedan, men man har den bättre formen om vi ser till de sju senaste matcherna. Inför förlusten mot Nottingham Forest den 18:e december hade man tagit fyra segrar och två kryss på de sex senaste matcherna.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Målrikt på sistone

Blackpool inledde den här säsongen bäst och har tagit 30 poäng på 25 spelade matcher. Hull har dock gått bättre på sistone och har tagit 23 poäng på 23 matcher. De förstnämnda är alltså sju poäng före, men med två matcher mer spelade.

Förutsättningarna är således ganska jämna och jämnt blev det även när lagen möttes i den tionde omgången i slutet av september. Den matchen i Hull slutade 1-1. Samma resultat blev det i vårens möte i League One där Blackpool vann med 3-2 i den första matchen för cirka ett år sedan.

Blackpool har tappat fart på sistone men man gäller ändå som favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger omkring 2.10 gånger insatsen.

Blackpool har ett tätt matchande bakom sig medan Hull, på grund av inställda matcher, inte har spelat match på två veckor. Blackpool kommer från två raka förluster i söndags och i onsdags.

Ser vi till de här båda lagens senaste resultat är det mycket som talar för att det här kan bli en ganska målrik tillställning. 3-1, 3-2 och 1-2 har Blackpools tre senaste matcher slutat och i Hulls fall har båda lagen gjort mål i de fyra senaste matcherna.

Blackpool gäller alltså som favoriter här men förutsättningarna är ändå ganska jämna. Hull har gjort det bra sistone och de har inte gått mållösa från de sju senaste matcherna i Championship. Sammantaget gör detta att mitt spel blir att båda lagen kommer göra mål till 1.90 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.90
Bolag: bet365
Spelstopp: 16:00, lördag 1 januari 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: