Speltips Bodö/Glimt – Strömsgodset 25/5: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 25 maj 2022

De regerande mästarna Bodö/Glimt tar emot Strömsgodset i den norska Eliteserien. Matchen spelas onsdagen den 25 maj 2022 med avspark kl 18:00.

Bodö/Glimt – Strömsgodset

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bodö/Glimt är klubben som hela Skandinavien tittar avundsjukt på. Frågan är nu om deras framgångssaga är på väg att ta slut eller om de kan försvara sin ligatitel i Eliteserien.

Samtidigt som Eliteserien drog igång i början av april var Bodö/Glimt mitt uppe i slutspelet av Conference League. Man hade då nyligen slagit ut både Celtic och AZ Alkmaar och resan tog sedan slut då man föll mot Roma i kvartsfinalen.

Spelschemat har därför varit tätt för Bodö/Glimt under våren och man har tappat ett par poäng under de inledande sju matcherna som man har spelat. Man kommer från en 4-1-seger borta mot Haugesund, men hade dessförinnan bara tagit två poäng på de tre föregående seriematcherna. Totalt har man tagit tolv poäng vilket ger en femte plats i den något haltande tabellen.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett formstarkt Strömsgodset

Strömsgodset IF slutade på nionde plats i Eliteserien förra säsongen. Drammen-laget inledde den här säsongen trevande då man bara tog tre poäng på de fyra första matcherna. Därefter har det lossnat med besked.

På de fyra efterföljande matcherna har man tagit tre segrar och ett kryss och därtill har man även slagit Hönefoss i NM-cupen. Man kommer därmed från tre raka segrar och totalt har man tagit 13 poäng efter åtta matcher.

Strömsgodset besegrade Vålerengen med 3-2 i söndags och i omgången dessförinnan slog man Kristiansund med 3-0 på bortaplan. Däremellan vann man med 4-0 mot Hönefoss i cupen. Offensivt har det med andra ord lossnat rejält då man totalt gjort tio mål på de tre senaste matcherna.

Bodö/Glimt och Strömsgodset möttes senast i Drammen i höstas och det mötet slutade då 1-1. Förra säsongens möte i Bodö vanns av hemmalaget med hela 7-2.

Strömsgodset blev alltså utklassade senast de spelade på Aspmyra-stadion och de är stora underdogs inför den här matchen. Ett spel på att bortalaget vinner ger omkring hela 6.75 gånger insatsen.

Bodö/Glimt har inte övertygat på samma sätt som vi vant oss vid i Eliteserien och Strömsgodsets form är god. Båda lagen har gjort många mål i de senaste matcherna och det finns anledning att tro att det kommer att göras ett par mål även i den här matchen. Mitt spel blir därför att båda lagen gör mål till 1.68 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.68
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:00, onsdag 25 maj 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: