Speltips, Bologna – Pescara 9/6: Stort värde i kvalbataljen

Spelbloggare Publicerat: 9 juni 2015

Efter en mållös första match mellan Pescara och Bologna är nu de sistnämnda storfavoriter till att plocka Serie A-biljetten i returen. Lite väl stora, kanske?

Få chanser och målsnålt. Matchen på Stadio Adriatico var knappast en som kommer gå till historien – i alla fall inte i positiv bemärkelse. Spelades effektivt och smart försvarsspel åt båda håll, men Pescaraspelarna var såklart missnöjda över att inte få in en balja och måste jaga i uppförsbacke nu.

Bologna ska betraktas som snäppet bättre, vilket också tabellpositionen visade på. Man hamnade på fjärdeplatsen, oerhört nära att plocka en av direktplatserna till Serie A. Pescara blev tillslut sjua, närmare död märk än motståndarna var det helgröna området.

I kvalsemifinalerna avancerade Bologna vidare trots att hemmamatchen mot förlorades med 0-1, för att sedan vinna med 3-2 på bortaplan. Pescara avverkade Perugia i kvarten med 2-1 och därefter storfavoriten Vicenza med sammanlagt tre mål mot två. Den sistnämnda får ändå tituleras som en storartad prestation och det är, trots att man bara fick oavgjort på hemmaplan, med gott självförtroende gästerna äntrar Stadio Renato Dall’Ara.

För stark favorit

Skadesituationerna ska vara oförändrade och sannolikt förändras inte mycket i startelvorna. Ser vi till det första mötet var Pescara snäppet bättre, även om de hundraprocentiga målchanserna var svårskapta och få.

Nu är det – självklart – fördel Bologna, men oddssättarna överdriver utan tvekan deras favoritskap. Även om man är lite bättre än Pescara, är det knappt. I serien var man näst sämst på hemmaplan av lagen på den övre tabellhalvan – endast just Pescara var sämre och de hade istället ett mycket fint bortafacit.

I kvalet har Pescara imponerat klart mest och på bortaplan är facit ett kryss och en vinst.

ComeOn erbjuder exakt tre gånger polletterna för att Pescara ska plocka Serie A-biljetten. Känns som att de är hyfsat rätt ute – det till skillnad från Bwin som betalar hela 3,8x för samma spel. Hittar värde ner till runt 3,2. En självklar investering med andra ord.

Speltips:

Speltips: To qualify: Pescara
Odds: 3,8 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, tisdag 9/6
TV / Stream:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Bologna 2,10 williamhill logo
Oavgjort 3,30 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Pescara 3,90 betway logo
Över 2,5 mål 2,35 expekt logo
Under 2,5 mål 1,62 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: