Speltips Bolton – Aston Villa 23/8: Ligacupen

Martin Efvergren Publicerat: 23 augusti 2022

League One-laget Bolton Wanderers tar emot Aston Villa i den andra omgången av Ligacupen . Matchen spelas tisdagen den 23 augusti 2022 med avspark kl 20:45.

Bolton – Aston Villa

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. CASINO-TIPS

Bolton Wanderers återfinns numera i League One där man aspirerar på att kunna hävda sig i toppen. Förra säsongen slutade man på en nionde plats med tio poäng upp till en playoff-plats.

Den här säsongen har man inlett relativt lovande. Inför den gångna helgens ligaomgång hade man tagit tre raka hemmasegrar om vi räknar in 5-1-segern mot Salford City i den första omgången av Ligacupen.

I lördags åkte man dock från sin första förlust för säsongen då man föll med 2-0 hemma mot Sheffield Wednesday. Därmed står Bolton på åtta poäng efter fem ligamatcher. Nu väntar så finfrämmat i form av ett Aston Villa som inlett sin säsong i Premier League trevande.

En hel del att bevisa

Aston Villa åkte i lördags på sina andra raka bortaförlust i Premier League då man föll med 3-1 mot Crystal Palace. Birmingham-laget inledde matchen bra då Watkins gav dem en tidig ledning, men ju längre matchen led desto mer tog hemmalaget över och kunde vinna rättvist.

I premiären föll Aston Villa borta mot nykomlingen Bournemouth med 2-0 och därefter kunde man vinna med 2-1 hemma mot Everton. Frågan är nu var laget står då helheten inte riktigt har levt upp till förväntningarna. Steven Gerrard kom in med energi som gav klubben framtidstro i höstas, men successivt har man tappat momentum och nu börjar det bli upp till bevis.

Robin Olsen och Ludwig Augustinsson har ännu inte spelat några minuter i ligan och kanske är det nu läge för svenskarna att få chansen i Ligacupen. Aston Villa har förstås en betydligt bredare trupp än Bolton och det bör man kunna dra fördel av här.

Gerrard och hans manskap har, som sagt, en del att bevisa och det tror jag talar till deras fördel här. Med rätt inställning är det här en match som Aston Villa ska vinna utan större problem och jag finner anledning att tro att man kommer att lösa det. Mitt spel blir Aston Villa -1 (asian handicap) till 1.73 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Aston Villa -1 (asian)
Odds: 1.73
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:45, tisdag 23 augusti 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: