Speltips, Bolton – Liverpool: Omspel – målsnålt igen?

Spelbloggare Publicerat: 4 februari 2015
bolton liverpool 4/2
Foto: Bildbyrån

0-0 på Anfield – nu väntar omspel på Macron Stadium. Blir det Bolton eller Liverpool som når den femte FA-cupenrundan? Vi hittar värdet i ett spel som betalar 2,05 på målmarknaden.

Bolton stod för en kämpaprestation utöver det vanliga på Anfield och trots att man var tillbakatryckta under merparten av matchen, så höll man nollan och får ett klart bättre utgångsläge här, i och med hemmaplan. Att de ska nå nästa runda betalar 4,0x, Liverpool dito 1,30x.

I offensiv väg hade Bolton mer eller mindre ingenting att komma med. Liverpool krympte ytorna mellan lagdelarna och var verkligen gedigna i sitt offensiva försvars- och positionsspel. Var lite otur att man själva inte lyckad pilla in en balja, men som vi vet har Liverpool stora problem med målskyttet och den sista tredjedelen.

Man saknar fortfarande en anfallare som levererar och det är alltjämt främst mittfältarna som får pryda målprotokollen. Nu är förvisso Daniel Sturridge tillbaka – och som han saknats! Men för att minimera riskerna att skadan rivs upp, väntas han starta på bänken.

Annars är Steven Gerrard ett osäkert kort då han rapporteras ha känningar i baksida lår. Vore ett stort avbräck om han inte kan medverka. Faktum är att 34-åringen, tillsammans med Sterling, toppar den interna skytteligan med sina fem strutar.

Målsnålt även nu?

Bolton kommer, precis som i det första mötet, backa hemåt och ta det säkra före det osäkra; prio ett blir att hålla nollan så länge som möjligt och eventuellt skapa några farligheter i sina kontringsmöjligheter.

På Anfield visade ”vandrarna” att man kunde neutralisera Liverpools offensiv på ett okej sätt och det bör de kunna lyckas med även nu. Har svårt att se Liverpool kunna bjuda på något målkalas, i alla fall.

Och defensivt har de sett briljanta ut de senaste veckorna, Liverpool. Deras sex senaste matcher har samtliga gått under 2,5 mål och Boltons 3/6 senaste har gjort detsamma.

Under 2,5 mål smakar fint till 2,05x, vilket erbjuds av en rad olika spelbolag; bland annat våra två favoritbookies William Hill och Bet365.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Bolton 6,50 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 4,33 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Liverpool 1,57 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,05 williamhill logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,80 ladbrokes logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Onsdag 20:45, 4/2
TV:  tvtio logo viaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson